Veronika Kalinová Kultúra

Víkendujúci Zlatomoravčania, pozor: Zabiť čas sa dá v meste aj na pekných akciách, tu je prehľad

Zlatomoravčania, ktorí blížiaci sa víkend strávia v našom meste, si môžu povyraziť na pár pekných akcií. Pri výbere príležitostí, ktorými môžete vyplniť svoj oddychový čas, vám radi poradíme.

Ilustračný obrázok k článku Víkendujúci Zlatomoravčania, pozor: Zabiť čas sa dá v meste aj na pekných akciách, tu je prehľad
Zdroj: Dnes24.sk

Kino

Lady Dianu asi netreba predstavovať nikomu. V piatok o 18-tej si môžete oddýchnuť od celotýždňových starostí pri životopisnom filme princeznej Diany. Vstupné: 2 eurá

Všetky moje deti je názov filmu, kde ústrednou postavou je farár, ktorý sa vydá do bohom zabudnutej rómskej osady. Podarí sa mu prevychovať „všetky jeho deti“ a pomôcť im nájsť ich lepšie Ja? Dozviete sa v sobotu alebo v nedeľu o 18-tej. Vstupné: 3 eurá.

Hudba

V divadelnej sále mestského strediska sa všetkým prítomný Zlatomoravčanom predstaví skupina Kandráčovci, ktorá je typická svojím východoslovenským temperamentným folklórom vo vokálno-inštrumentálnom prevedení cimbalovej hudby. Takže sa všetci majú na čo tešiť v piatok o 18-tej.

Zábava

Aj tento víkend sa v Zlatých Moravciach hľadajú School Photo Miss-ky. V obchodnom dome Tekov od od 15.00 do 17.00 hod. prebieha fotenie ladých krásnych dievčat v dvoch kategóriách, a to: Stredné školy a Základné školy.

Fašiangy

V sobotu sa bude v uliciach Topoľčianok od 10-tej hodiny prechádzať veselý fašiangový sprievod, ktorý ako obvykle budú tvoriť členovia FSk Topoľnica a DH Podhrušovan.

Šport

V piatok o 14-tej sa oficiálne otvára sezóna Street Workout-u v Zlatých Moravciach. Celé poobedie sa bude trénovať a zdokonaľovať svoje schopnosti. Ak si trúfate, pridajte sa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM