Veronika Kalinová Rôzne

Víkendujete v Moravciach? Tu je PREHĽAD akcií, ktoré pomôžu zahnať nudu

Čo s voľným časom už v piatok večer či cez víkend? Môžete siahnuť po niektorej z možností v Zlatých Moravciach. Vyberte sa do kina, vychutnajte si folklór, zabavte sa na párty alebo povzbuďte našich športovcov.

Ilustračný obrázok k článku Víkendujete v Moravciach? Tu je PREHĽAD akcií, ktoré pomôžu zahnať nudu

Kino

  • najočakávanejšia filmová novinky v našom kine Tekov. Nymfomanka I. je o žene, ktoré otvorene rozpráva o svojej sexualite. Ak ste na tento film zvedaví, pozrieť si ho môžete od piatku do nedele v kine Tekov, každý deň o 17-tej. Vstupné: 3 eurá

Párty

  • ak máte radi hip-hop, tak si určite nenechajte ujsť hip-hopovú party v Ponorke. Do rytmu vám zahrá DJ Šupo.
  • Cuba Libre párty vás čaká v piatok v klube Oregon. Chýbať nebude DJ Davis ani DJ Rady, ktorí sa postarajú o dobrú atmosféru. Párty pokračuje aj v sobotu.
  • Non stop Disco párty vás čaká aj v Clube 107, kde sa v piatok aj v sobotu môžete zabávať na hudbu, ktorú vám bude púšťať DJ Alex.

Folklór

  • vystúpenie folklórnej skupiny Inovec v Mestskom stredisku kultúry a športu. Na toto hudobné podujatie pozýva všetkých Zlatomoravčanov primátor Peter. Lednár. Ak máte chuť sa zabaviť a započúvať sa do regionálneho folklóru, určite príďte v nedeľu o 16-tej do MSKŠ.

Posedenie

  • v Topoľčiankach sa každý víkend niečo deje. Túto sobotu je pre všetkých návštevníkov pripravené Záhradnícko-vinohradnícke posedenie v DKS Topoľčianky.

Futbal

  • v sobotu môžete podporiť našich hráčov ViOn-u, ktorých čaká prípravný zápas s Baníkom Horná Nitra. Sily si zmerajú na našom štadióne už o 13-tej. Našim hráčom budeme držať palce.

Hokej

  • v sobotu so začiatkom o 9-tej sa uskutoční na ZŠ v Zlatých Moravciach turnaj prípraviek v minihokeji o pohár primátora mesta za účasti domáceho družstva HC Zlaté Moravce, MHK Ružomberok, HK Levice a HC Topoľčany.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM