Kultúra

Víkendová ponuka zábavy: Čo všetko sa bude diať v Moravciach a v okolí?

Ďalší letný víkend už máme na dosah. I tieto dva voľné dni ponúknu viaceré možností ako sa dobre zabaviť priamo v Moravciach i v blízkom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Víkendová ponuka zábavy: Čo všetko sa bude diať v Moravciach a v okolí?
Foto: Martin Sýkora

Kino Tekov

19 –20. august, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Čiara a Annabelle 2: Stvorenie zla.

Súťaž vo varení gulášu

19. august o 11:00 hod., mestský štadión, Zlaté Moravce

Po vlaňajšom úspechu si kuchárski majstri z mesta i okolia budú môcť v Zlatých Moravciach opäť zasúťažiť vo varení kotlíkového gulášu. Bojovať sa bude o pohár primátora nášho mesta. Na varenie gulášu zavíta slovenská speváčka Gizka Oňová, ktorá nás bude sprevádzať celým programom.

Folklórne slávnosti pri Pelúsku

19. augusta o 15:00 hod, miestne futbalové ihrisko, Martin nad Žitavou

Na už v poradí šiestom ročníku tohto hudobného festivalu vystúpi celkovo sedem folklórnych skupín zo širokého okolia. Medzi účinkujúcimi nebude chýbať ani známy súbor Pelúsok z Martina nad Žitavou, ktorý zároveň celú akciu organizuje spoločne s obecným úradom. Okrem toho divákom zahrá aj hudobná skupina Do lesa a z lesa von.

Varicup

19. august o 14:00 hod, ihrisko pri základnej škole v Tesárskych Mlyňanoch

Iba kúsok od Zlatých Moraviec, v neďalekých Tesárskych Mlyňanoch, sa uskutoční naozaj zaujímavé podujatie s názvom Varicup. Jedná sa o 11. ročník súťaže malotraktorov fabrickej a domácej výroby. Tešiť sa môžeme na už tradične dobrú náladu, ktorá na tomto podujatí panuje každý rok.

Kultúrne leto Topoľčianky

20. august o 17:00 hodine, Topoľčianky

Obec Topoľčianky si aj tento rok pripravila pre ľudí z blízka i ďaleka veľkú dávku kultúry, ktorá sa bude uvoľňovať postupne, počas celého leta. Tento víkend sa môžeme tešiť na vystúpenie DH SKÝCOVANKA.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM