Kultúra

Víkend v Zlatých Moravciach a okolí? I TIETO akcie budeme môcť zažiť...

Čas voľna sa blíži. Ak neviete ako stráviť víkendové dni, inšpirujte sa naším výberom akcií zo Zlatých Moraviec a blízkeho okolia...

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Zlatých Moravciach a okolí? I TIETO akcie budeme môcť zažiť...
Zdroj: Dnes24.sk

Nočný výjazd na vrch Benát

13. október o 18:15 hodine, Topoľčianky

Športový klub Topoľčianky si pre milovníkov dvojkolesového športu pripravil poriadnu lahôdku. Čaká nás nočný výjazd na vrch Benát. Akcia sa uskutoční v piatok 13. októbra 2017, zraz je o 18:15 hodine na parkovisku pred hotelom v Topoľčiankach, odchod na cyklotúru je na pláne o 18:30 hodine.

Kino Tekov

14.–15. október, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Alibi na mieru, Mečiar a Spievankovo kráľovná Harmónia.

Ľadové korčuľovanie

14.- 15. október, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Zimný štadión Zlaté Moravce otvára aj tento víkend svoje brány. Otváracia doba pre verejnosť je v sobotu naplánovaná na čas od 13:15 hodiny do 15:15 hodiny. Nasledujúci deň, v nedeľu 15. októbra, bude môcť verejnosť prísť korčuľovať v čase od 14:00 hodiny do 16:00 hodiny.

Skýcovská šarkaniáda

15. október o 15:00 hodine, Skýcov

Okrem zeme s popadaným lístím bude cez víkend hrať farbami i obloha nad dedinkou Skýcov. Chystá sa tam totiž hromadné púšťanie šarkanov. Konať sa bude v sobotu 15. októbra pri vykrývači za firmou Dali. S púšťaním sa začne o 15:00 hodine.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM