Veronika Kalinová Rôzne

Víkend už klope na dvere: Kde všade sa bude dať zahnať nuda v Moravciach a okolí?

Ani počas najbližšieho víkendu môžete vyraziť na nejaké podujatie v Zlatých Moravciach a okolí a spríjemniť si tak víkend. Zájsť môžete na zaujímavé tituly do kina, na futbal alebo hokej, prípadne na krojovú zábavu či slávnostný memoriál.

Ilustračný obrázok k článku Víkend už klope na dvere: Kde všade sa bude dať zahnať nuda v Moravciach a okolí?
Foto: Radka Deckerová

Kino

  • ak máte chuť na oddych pri dobrej romantickej komédii, tak film Život tej druhej bude pre vás ten pravý. V piatok a v sobotu so začiatkom o 17-tej vás Mária a Paul prenesú do sveta lásky, nebude to však bez komplikácií. Vstupné: 3 eurá
  • vychutnať si nedeľňajší oddych v kine Tekov si môžete pri animovanej komédií Ja, zloduch 2. Pri tomto pokračovaní animovanej rozprávky sa schuti zasmejete. Vstupné: 2 eurá

Memoriál

  • dvaja partizáni Michal Jurka a Mochal Olejár padli počas SNP v boji za ochranu obce Hostie pred fašistami. Deň boja obec vyhlásila za sviatok a aj tento rok usporadúva slávnostný memoriál na počesť padlých partizánov. V nedeľu o 9-tej hodine sa memoriál začne svätou omšou za padlých partizánov, nasledovať bude slávnostné kladenie vencov k hrobu partizánov a aj k pamätníku SNP v obci. V rôznych vekových kategóriách od 11-tej odštartuje cestný beh po asfalte.

Šport

  • ak ste fanúšikom domáceho futbalu, v sobotu o 11-tej sa začne prípravný zápas ViOn-u Zlaté Moravce so Skalicou.
  • ak ste skôr hokejovým fanúšikom, tak v nedeľu o 8.30 hod. sa odohrá hokejový prípravný zápas piatakov na našom ZŠ v Zlatých Moravciach s rovesníkmi z Topoľčian.

Zábava

  • v neďalekých Topoľčiankach sa každý víkend koná nejaká zaujímavá akcia. Tentoraz to bude Krojová zábava v DKS Topoľčianky v sobotu podvečer. Do tanca vám zahrajú DH Podhrušovan a DISCO produkcia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM