Kristína Striešková Kultúra

VIDEOREPORTÁŽ: Moravce si užili veľkú tanečnú párty!

Sobotná noc sa niesla v znamení skvelej hudby, techniky a videoprojekcie. DJ Kukoo v spolupráci s mestom a klubom Avalon pripravili veľkú párty pod holým nebom na amfiteátri v Zlatých Moravciach.

Čo všetko tam na vás čakalo?[/size][/co­lor]

Videooldies Mix, pod vedením známeho, ostrieľaného DJ-a Kuka si pre sobotňajšiu noc pripravili kopec „nadupanej“ tanečnej muziky. Ľudia sa mohli zabávať na tie najlepšie hity minulosti i súčasnosti. Na všetkých čakalo 1000 litrov peny, okamžitá fotka do ruky každého v retro štýle alebo v bielom oblečení, laserová show, masívny zvuk a veľkoplošné videoprojekcie.

Návštevníci dostali pri vstupe svietiaci náramok a biele rukavice, ktoré boli súčasťou natáčania Whup Party – zábavy v bielom. „Rozmýšľali sme aj o píšťalkách, ale potom sme to vzdali kvôli rušeniu nočného kľudu susedov“, hovorí s úsmevom Kukoo. Hosťami akcie boli DJ Jumbo, DJ Davis a DJ Mike Wazovski. Vystúpiť mali aj profesionálne Gogo tanečnice a Live Bongo Man so svojim náradím, no z dôvodu choroby a zlého počasia im účasť odmietli.

Počasie nevyšlo, no nakoniec všetko dobre dopadlo[/size][/co­lor]

„Ja som o deviatej ešte nevedel, či to urobíme, alebo neurobíme, no preložiť sa to nedalo, keďže nemáme iný voľný termín,“ hovorí sklamaný z počasia DJ Kukoo.

Sobotňajšie počasie vyzeralo veľmi zle vzhľadom na neustále prehánky. Stále pršalo a keď prestalo neskôr znova začalo. Dokonca sa uvažovalo o úplnom zrušení akcie už počas jej priebehu z dôvodu výpadkov hudby. No nakoniec všetko utíchlo, amfiteáter sa naplnil davom a skvelo ozvučená Videooldies Mix mohla pokračovať.

moravce24/Sixtína Ferencová/Ján Suchodolinský

VIDEOREPORTÁŽ: Moravce si užili veľkú tanečnú párty!
1
Galéria
Open_Sesame
16
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM