Peter Klimant Rôzne

VIDEO maturantov z Moraviec sa stalo hitom: Krásne slová ich učiteľky, ktoré chytia za srdce!

Video zlatomoraveckých maturantov s ich špeciálnym darčekom, ktorý na stužkovej venovali svojej triednej učiteľke si získalo mnohých. Ale čo na netradičné „ďakujem“ hovorí samotná pani učiteľka? Prečítajte si jej dojemné slová.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO maturantov z Moraviec sa stalo hitom: Krásne slová ich učiteľky, ktoré chytia za srdce!
Zdroj: Dnes24.sk

Darček, aký sa len tak nevidí. Tak sa dá opísať to, čo venovali zlatomoraveckí maturanti svojej pani učiteľke priamo na stužkovej slávnosti. Chalani zo IV.M (SOŠ technická) si na záver svojho programu pripravili špeciálne tanečné číslo, ktorým sa chceli poďakovať svojej triednej za všetko, čo pre nich za posledné štyri roky spravila. Video ich parádneho tanečného darčeka sa po zverejnení stalo medzi našimi čitateľmi obrovským hitom a stále trhá rekordné čísla sledovanosti. Pozrite si naozaj podarené zábery!

Dojatá pani učiteľka

Maturanti so svojím tanečným kúskom nadchli na internete kopec ľudí, čo ale vraví na netradičné „ďakujem“ samotná pani učiteľka? „Veľmi sa mi páčil, veľmi ma tým prekvapili,“ povedala pre Moravce 24 učiteľka Beáta Fazekašová. Ako pre nás ďalej prezradila, vedela, že jej študenti niečo „kujú“, ale takúto parádu naozaj nečakala.

„Oni to tak potajme nacvičovali. Ja som samozrejme dohliadala na priebeh nácviku celého programu. Keď sa ale nacvičovalo toto číslo, tak ma absolútne nepúšťali do triedy. Jedna hliadka bola na chodbe a oni to nacvičovali. Vedela som, že niečo pripravujú, počula som hudbu. Ale tak bolo mi povedané, že je to prekvapenie. Nečakala som, že toto chalani nacvičia a že toľko ich tam bude,“ hovorí Fazekašová.

Druhá mama

Jeden z hlavných aktérov tanečného prekvapenia – Jozef Jenis, pre nás dokonca prezradil, že pani učiteľka Fazekašová je pre ich triedu ako druhá mama. Toto tvrdenie ju veľmi dojalo.

„To je to najväčšie vyznamenanie. Je veľmi dobré, že to tie decká tak pochopili, lebo ja to tak vnímam. Viete, ja mám vždy dvere na kabinete pre nich otvorené. Či potrebujú lyžičku, či potrebujú poradiť, či riešime nejaké súkromné záležitosti, vždy som tu pre nich,“ povedala dojatá učiteľka.

Budú jej chýbať

Maturantov zo IV.M čaká už len zopár mesiacov a lavice zlatomoraveckej strednej školy nadobro opustia. Učiteľke Beáte Fazekašovej budú podľa jej vlastných slov veľmi chýbať, no verí, že aj po skončení strednej ju sem-tam prídu navštíviť. „Viete, to je najväčšia odmena, keď sa študent vracia aj po rokoch. Príde pozrieť, povie ako sa mu darí, vystískame sa,“ hovorí s úsmevom.

Populárna učiteľka na záver svojím študentom odkazuje jediné: „Buďte v živote šťastní. To záleží od toho, aby ste boli sami so sebou spokojní. A nezabudnite byť dobrými ľuďmi, takými, aký ste teraz.“

Určite si prečítajte: Učiteľka ostala paf z prekvapenia zlatomoraveckých maturantov: Toto VIDEO nemá chybu!

Foto: youtube

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM