Peter Klimant Samospráva

VIDEO: Dušan Husár už zložil slávnostný sľub. Vypočujte si jeho prvé slová po nástupe do funkcie

V pondelok zasadalo v Zlatých Moravciach mestské zastupiteľstvo prvýkrát s novým šéfom. Novozvolený primátor Dušan Husár slávnostne zložili sľub. Pozrite si jeho prvý oficiálny primátorský prejav.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Dušan Husár už zložil slávnostný sľub. Vypočujte si jeho prvé slová po nástupe do funkcie
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Dušan Husár v pondelok prevzal opraty nad mestom. Na 15. zasadnutí mestského zastupiteľstva v Zlatých Moravciach slávnostne zložil svoj primátorský sľub, prevzal insígnie i vedenie zasadnutia.

„S plnou vážnosťou si uvedomujem funkčné obdobie môjho pôsobenia ako primátora nášho mesta. Čakajú nás výzvy. Mestská nemocnica a nové programové obdobie čerpania finančných prostriedkov z Európskej únie. Pevne verím, že spolu s poslaneckým zborom sa nám podarí v zásadných otázkach posunúť naše mesto vpred,“ uviedol na začiatku svojho príhovoru Dušan Husár.

Ako sa ďalej vyjadril, vo svojej práci má v pláne podporovať podnikateľskú sféru a priaznivý vývoj zamestnanosti v Zlatých Moravciach. Svoju pozornosť plánuje venovať aj oblasti školstva, kultúry, bytovej výstavbe a zabúdať nechce ani na seniorov.

„Ani najlepšie vízie sa nedajú realizovať bez tímovej práce. Preto vyzývam všetkých zodpovedných, poslancov mestského zastupiteľstva, zamestnancov mestského úradu, aby sme sa spojili v prospech prosperity, pretože občania to od nás právom očakávajú,“ vyjadril sa Husár, ktorý má v pláne zvolávať verejné zhromaždenia občanov aj v prímestských častiach Chyzerovce a Prílepy. „Budem vás informovať, čo sa nám podarilo, aké nás čakajú výzvy, kde sa nám nedarí a kde sa dá pomôcť,“ dodal nový primátor Zlatých Moraviec.

Celý slávnostný príhovor primátora Dušana Husára si môžete pozrieť v našej priloženej videogalérii.

Môže vás zaujímať:

Nový primátor Dušan Husár otvorene: Toto bude môj prvý krok na magistráte!

Novozvolený primátor Moraviec: 6 priorít, ktoré chcem v meste zrealizovať

Dušan Husár oficiálne prevzal opraty nad mestom
9
Galéria
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk
Príhovor nového primátora Zlatých Moraviec Dušana Husára
1
Galéria
Páčil sa vám príhovor nového primátora Zlatých Moraviec? Áno
Nie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM