Kultúra

Vianočný koncert v múzeu: V netradičných priestoroch vystúpi Vlasta Mudríková

V zlatomoraveckom mestskom múzeu už čoskoro vystúpi známa folklórna speváčka a heligonkárka Vlasta Mudríková. Tešiť sa môžeme na koncert s nádychom Vianoc.

Ilustračný obrázok k článku Vianočný koncert v múzeu: V netradičných priestoroch vystúpi Vlasta Mudríková
Zdroj: Dnes24.sk

Milovníci vianočnej hudby si prídu na svoje. V našom meste sa už čoskoro uskutoční koncert Vlasty Mudríkovej, držiteľky viacerých ocenení nielen zo Slovenska, ale i zahraničia.

Ako uvádza organizátor, nezabudnuteľný krištáľovo čistý hlas opernej speváčky, ale i heligonkárky a speváčky ľudových piesní sa rozozvučí v pondelok 18.12.2017 o 15­.30 hod. v priestoroch Mestského múzea v Zlatých Moravciach.

„Vyvrcholením šírenia ľudových zvykov a tradícií na cyklických podujatiach, ktoré sa konali počas roka v priestoroch múzea, je koncert klenotu slovenského folklóru – Vlasty Mudríkovej, ktorý pripravilo Mestské múzeum v Zlatých Moravciach v spolupráci so Speváckym súborom Zlatomoravčianka,“ informuje Ľubica Packová-Zahradárová z Ponitrianské­eho múzea.

„Jedinečný hlas mladej opernej speváčky mnohí poznajú z hier Giuseppe Verdiho – Nabucco a Simon Boccanegra. Vstup na koncert je voľný,“ dodala. Vstup na koncert je pre všetkých voľný.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM