Veronika Kalinová Rôzne

Vianočné trhy s tradičnými koledami: Takto budú oslavovať sviatky pokoja v Sľažanoch

Zažiť predvianočnú atmosféru môžu Zlatomoravčania zažiť aj v neďalekých Sľažanoch. Obec pripravila pre všetkých návštevníkov vianočné trhy spojené s kultúrnym programom a chýbať nebude ani obľúbený Mikuláš.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy s tradičnými koledami: Takto budú oslavovať sviatky pokoja v Sľažanoch
Zdroj: Dnes24.sk

Vianočný čas je jedno z najobľúbenejších období v roku. Pri tejto príležitosti si obec Sľažany pripravila deň plný vianočných radovánok pre všetkých návštevníkov. Vianočné trhy začnú v sobotu 7. decembra o 14-tej v sľažianskom kultúrnom dome. „Na vianočných trhoch si budete si môcť zakúpiť vianočný tovar ako med, oblátky, ikebany atď.,“ uviedla zástupkyňa starostu Beáta Karáčová.

Vianočný programu spríjemnia folklórne súbory, ktoré sa budú prezentovať o 15-tej. „Vystúpia folklórne súbory Rocháň a Sľažianka s koledami a deti s krátkymi vinšmi a básňami. Program nebude dlhý, tak na pol hodinu,“ uviedla Karáčová. Do Sľažian zavíta aj Mikuláš, ktorý nepochybne poteší hlavne tých najmenších. O dobrú náladu tak nebude núdza. Po kultúrnom programe budú vianočné trhy pokračovať ďalej. Ukončenie vianočných trhov sa odhaduje na 17.30 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM