Peter Klimant Správy

Verejné korčuľovanie v Moravciach skončilo: Vieme, kedy začne nová sezóna

Sezóna ľadového korčuľovania na zlatomoraveckom zimnom štadióne je na svojom konci. Kedy sa dočkáme otvorenia novej sezóny?

Ilustračný obrázok k článku Verejné korčuľovanie v Moravciach skončilo: Vieme, kedy začne nová sezóna
Foto: Slávka Kellová

V piatok skončila sezóna ľadového korčuľovania na zlatomoraveckom zimnom štadióne na Továrenskej ulici. Informoval o tom hokejový klub HC Zlaté Moravce, ktorý zimák spravuje. Zimný štadión mal byť pritom otvorený až do soboty.

„Oznamujeme, že zimná sezóna prevádzky zimného štadióna je ukončená. Ľady, ktoré boli zverejnené na dnes a zajtra sú zrušené. Keďže sme včera vypínali chladenie a počasie je veľmi teplé, ľad sa topí rýchlejšie ako sme predpokladali,“ uviedol klub HC Zlaté Moravce v piatok na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

Okrem informácii o závere poslednej sezóny zverejnil klub HC Zlaté Moravce aj info o začiatku tej nasledujúcej. „Nová sezóna začne v mesiaci október 2016,“ informoval klub.

Tohtoročná sezóna skončila takmer o mesiac neskôr ako tá vlaňajšia, ktorá bola ukončená presne tretieho marca 2015. S korčuľo­vaním na zimnom štadióne sa pritom v tohtoročnej sezóne začalo už od ôsmeho novembra 2015. Športovci a verejnosť tak dostali zimák k dispozícií až na slušných päť mesiacov. Pre porovnanie, predchádzajúca sezóna trvala len necelé tri mesiace.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM