Peter Klimant Rôzne

Veľký úspech zlatomoraveckej kapely: Rockeri z Inside zahviezdili na celoslovenskej súťaži

Zlatomoravecká kapela Inside sa môže pochváliť poriadne veľkým úspechom. Na celoslovenskej hudobnej súťaži zažiarili a vybojovali si prvenstvo.

Ilustračný obrázok k článku Veľký úspech zlatomoraveckej kapely: Rockeri z Inside zahviezdili na celoslovenskej súťaži
Zdroj: Inside

Počas víkendu sa v Bratislave konalo finále hudobnej súťaže Súboj kapiel. „Projekt Súboj Kapiel je súťaž hudobných skupín, ktorá sa zameriava na rozvoj umeleckej tvorby a podporu mladých hudobníkov na umeleckej scéne. Tento projekt bol vytvorený a zrealizovaný prvýkrát v roku 2014 v bratis­lavskom klube u OČKA,“ informuje tím nadšencov Činuba, ktorá súťaž organizuje.

Chalani z Inside zahviezdili

Medzi súťažiacimi kapelami nechýbalo ani zlatomoravecké rockové zoskupenie Inside, ktoré sa poľahky prebojovalo až do finále, medzi najlepších. „Z množstva kapiel bolo vybratých najlepších 25 kapiel z celého Slovenska, ktoré sa následne stretli v súbojových kolách, kde sa navzájom vyraďovali. Nám sa podarilo prebojovať do finále medzi šesť najlepších kapiel, ktoré sme nakoniec vyhrali a stali sa víťazmi,“ informujú chalani z Inside.

Kapela Inside okrem celkového víťazstva vyhrala aj v kategórii najlepší spevák – Goran Janík a najlepší gitarista – Martin Vago. „Ďakujeme našim fanúšikom, boli ste skvelí. Veľká vďaka za podporu a lásku k našej hudbe, ktorú z vás bolo cítiť a dodávala nám energiu,“ vyjadrili sa rockeri.

Nový album

Za prvé miesto získali chalani možnosť natočiť nový album, ktorý sa podľa ich slov začne pripravovať už toto leto. Okrem toho sa môžeme tešiť i na nový videoklip a turné, ktoré taktiež spadali do balíčka pre víťaza.

Zlatomoravecka rocková kapela Inside vznikla v roku 2013. Založil ju basgitarista Martin Drgona. Spev má na starosti Goran Janík, gitaru Martin Vago a bicie Joey Bánovský. V súčasnosti má Inside na konte jeden album s názvom V tieni mesiaca.

Môže vás zaujímať:

ROZHOVOR s gitaristom zlatomoraveckej skupiny Inside: Najviac energie a voľného času venujem kapele

Zlatomoravecká kapela Inside spojila sily s Petrom Cmoríkom: Pozrite si horúcu novinku z ich dielne

Kapela Inside zažiarila na celoslovenskej hudobnej súťaži
3
Galéria
Zdroj: Inside
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM