Peter Klimant Samospráva

Po dobrých správach prišli zlé: Je možné, že kúpalisko sa tento rok neotvorí!

Ak ste sa už tešili, že sa po pauze v letných horúčavách schladíme v Zlatých Moravciach na kúpalisku, asi vám zmrzne úsmev na tvári. Je totiž možné, že kúpalisko zostane zatvorené aj tento rok.

Ilustračný obrázok k článku Po dobrých správach prišli zlé: Je možné, že kúpalisko sa tento rok neotvorí!
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatomoravčanon hrozí, že ani tento rok si kúpalisko neužijú. Na splatenie dlhov nemocnice by sa totiž mali použiť práve peniaze určené na chod kúpaliska. Práve s takýmto návrhom prišla finančná komisia mesta.

„Dali sme návrh aby finančné prostriedky, ktoré boli určené na prevádzku kúpaliska boli použité na vyrovnanie dlhov, ktoré má mestská nemocnica. Či to mesto bude akceptovať, či to bude schválené zastupiteľstvom, zatiaľ neviem. Na najbližšom zasadnutí sa to rozhodne,“ informuje predseda finančnej komisie Milan Galaba.

Zdravie ľudí je podľa Galabu na prvom mieste a preto verí, že návrh prejde a peniaze pôjdu na nemocnicu. „Pokiaľ sa ľudia chcú správať rozumne a pokiaľ by priorita bola zdravie ľudí, tak ja si myslím, že by to prejsť malo. Celé je to však vec zastupiteľstva,“ dodáva Galaba.

Zasadnutie mestského zastupiteľstva je naplánované na 19. júna, no podľa predbežných informácií sa tento dátum ešte zmení. Po tomto zasadnutí vás o osude kúpaliska budeme ďalej informovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM