Peter Klimant Samospráva

Veľká zmena v mestských podnikoch: Technické a Záhradnícke služby majú novú riaditeľku

Personálne zmeny v Zlatých Moravciach. Miroslav Šlosár už viac nie je riaditeľom Záhradníckych ani Technických služieb mesta. Opraty nad oboma príspevkovými organizáciami mesta prevzala Barbora Segíňová.

Ilustračný obrázok k článku Veľká zmena v mestských podnikoch: Technické a Záhradnícke služby majú novú riaditeľku
Zdroj: Dnes24.sk

Technická služby a Záhradnícke služby mesta majú od štvrtka novú poverenú riaditeľku. Stala sa ňou Barbora Segíňová. Vystriedala tak Miroslava Šlosára, ktorý bol povereným riaditeľom oboch podnikov. Informovalo o tom mesto na svojom webe.

„Mesto Zlaté Moravce, v zastúpení zástupcom primátora Martou Balážovou týmto oznamuje, že s účinnosťou od 29. októbra 2015 bolo Miroslavovi Šlosárovi odňaté poverenie na výkon funkcie riaditeľa Mestského podniku Technické služby a súčasne mu bolo odňaté aj poverenie na výkon funkcie riaditeľa Mestského podniku Záhradnícke služby,“ uvádza mesto.

Barbora Segíňová podľa vyjadrení radnice pracuje v Technických službách mesta už štyri roky na poste ekonómky. „Študovala na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne a vo svojom štúdiu pokračovala na Vysokej škole manažmentu v Zlatých Moravciach v odbore Verejná správa,“ informuje mesto.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM