Peter Klimant Krimi

Vážna nehoda pri Hrušove: Po zjazde kolobežkou z hradu zachraňovali ženu (25) leteckí záchranári

Pri hrade Hrušov došlo k nehode. Podľa vyjadrenia záchranárov sa na kolobežke vážne zranila mladá žena (25). V akcii zasahovali aj leteckí záchranári.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda pri Hrušove: Po zjazde kolobežkou z hradu zachraňovali ženu (25) leteckí záchranári
Zdroj: TASR

Pod hradom Hrušov v okrese Zlaté Moravce sa vážne zranila na kolobežke 25-ročná žena. Na mieste zasahovala rýchla zdravotná pomoc aj Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE z Nitry. Nehoda sa stala v nedeľu 19. júna večer. „Žena pri zjazde kolobežkou z hradu Hrušov do Topoľčianok spadla a poranila si hlavu,“ informovala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.

Zdravotníci z rýchlej zdravotnej pomoci poskytli zranenej mladej žene primárne ošetrenie. Následne ju previezli do obce Hostie, kde na lúke pristál záchranársky vrtuľník.

„Po preložení na palubu a po poskytnutí ďalšieho potrebného ošetrenia bola pacientka s poruchou vedomia v stabilizovanom stave prevezená na oddelenie anestéziológie a intenzívnej medicíny Fakultnej nemocnice v Nitre,“ skonštatovala Hopjaková

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM