Adriana Blahová Rôzne

Sneženie narobilo na cestách šarapatu: Zapadol pluh, skrížili sa kamióny

Na celom území Nitrianskeho kraja dnes snežilo, čo poriadne skomplikovalo situáciu na cestách. Zapadol odhŕňač, prevárilo sa auto a tri nákladné autá sa skrížili.

Ilustračný obrázok k článku Sneženie narobilo na cestách šarapatu: Zapadol pluh, skrížili sa kamióny
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Na ceste medzi obcami Žemberovce – Hontianske Trsťany v smere na Dudince zapadol odhŕňač snehu, čakajú na frézu. Premávku riadila polícia a odklon viedol cez obec Demandice. V meste Nitra zapadli v zákrute na Bratislavskej ceste v smere na severný obchvat Nitry tri kamióny, na mieste riadila dopravu polícia.

Na rýchlostnej ceste R1 sa stalo hneď niekoľko dopravných nehôd na 43. kilometri od Nitry v smere na Banskú Bystricu a tiež na 27,5 kilometri v smere na Bratislavu, kde sa prevrátilo osobné auto. O 7:15 sa na Seleneckom kopci v smere Nitra – Veľký Lapáš skrížili tri nákladné autá.

Vodiči si museli na kolesá dať reťaze, dopravu na mieste riadila polícia. Ako ďalej informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru Nitra, na ceste R1 sa v smere Nitra – Banská Bystrica na 52. kilometri vozidlo otočilo do protismeru, ďalšia nehoda sa stala pri benzínovom čerpadle OMV v Nitre – Dražovciach.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM