Kultúra

V Moravciach a okolí to bude žiť: Aké podujatia nás čakajú počas víkendu?

Ak hľadáte inšpiráciu na najbližší víkend, potom vám môže pomôcť náš prehľad tipov na zaujímavé podujatia, ktoré budú v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku V Moravciach a okolí to bude žiť: Aké podujatia nás čakajú počas víkendu?
Zdroj: TASR

Kino Tekov

12. – 13. november, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmová fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na dve filmové lahôdky – Prvý kontakt a IMT Smile a Lúčnica – Made in Slovakia.

Korčuľovanie pre verejnosť

12. – 13. november, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Aj počas tohto víkendu bude zlatomoravecký zimný štadión otvorený pre verejnosť. Ak ste fanúšikom korčuľovania, môžete sa na zimák prísť vyblázniť v sobotu v čase 12:15 – 14:15 hod. a v nedeľu v čase 14:15 – 16:15 hod.

Trojdňový festival divadla

11. – 13. novembra, MSKŠ, Zlaté Moravce

Krajské osvetové stredisko v Nitre, spolu s hlavným partnerom Fondom na podporu umenia a partnermi Mestským strediskom kultúry a športu, Zlaté Moravce a Občianskym združením My občania Zlatých Moraviec, pripravilo Tradičné ochotnícke divadlo, trojdňové stretnutie ochotníkov, 11. – 13. novembra 2016 v Mestskom stredisku kultúry a športu, Zlaté Moravce.

Krstu albumu Inside

12. november od 18:00 hodiny, kultúrny dom, Tesárske Mlyňany

Niečo pre fanúšikov zlatomoraveckej hudobnej scény. Rockové zoskupenie Inside dokončilo svoj pripravovaný album a je k nemu pripravené veľkolepý krst.

Hokejbal

13. november, hokejbalové ihrisko Robotnícka, Zlaté Moravce

V nedeľu sa na pôde hokejbalového ihriska na Robotníckej ulici odohrajú zápasy šiesteho kola našej miestnej Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM