Kultúra

Užite si posledný mesiac roka naplno: TOP 5 akcií, ktoré sa uskutočnia v Moravciach

Čo všetko zaujímavé sa udeje v Zlatých Moravciach v závere tohto roka? V decembri nás čaká hneď niekoľko akcií, ktoré by bolo škoda prepásť. Vybrali sme pre vás päťku z nich.

Ilustračný obrázok k článku Užite si posledný mesiac roka naplno: TOP 5 akcií, ktoré sa uskutočnia v Moravciach
Zdroj: Dnes24.sk

Príchod Mikuláša

6. december o 16:00 hodine, Námestie Andreja Hlinku, Zlaté Moravce

Deti, tešte sa! Mikuláš zavíta aj do Zlatých Moraviec. Stane sa tak presne v utorok šiesteho decembra. S príchodom Mikuláša do Zlatých Moraviec je už tradične spojené aj oficiálne zapnutie svetiel na hlavnom vianočnom stromčeku mesta, ktorý sa nachádza na námestí.

Mikulášsky Rockový Koncert

9. december o 18:00 hodine, Motoklub Zubry, Zlaté Moravce

Zlatomoravecký motorkársky klub – Motoklub Zubry si pre nás začiatkom decembra pripravil Mikulášsky Rockový Koncert. Ako už z názvu vyplýva, tešiť sa môžeme na gitarovú muziku. Vystúpia Prvý apríl, Fornax Vladimír Raček, Scream, Šaman Kabát revival. Vstupné je zadarmo.

Vianočný koncert

16. december o 16:00 hodine, divadelná sála MSKŠ, Zlaté Moravce

Len pár dní pred sviatkami sa v Zlatých Moravciach uskutoční Vianočný koncert s názvom Predvianočné trblietanie. Pokiaľ ešte v tomto čase nebudete mať vianočnú náladu, tu ju načerpáte. Program zostavuje MSKŠ a vstupné je zdarma.

Fragile

19. december o 18:00 hodine, divadelná sála MSKŠ, Zlaté Moravce

Niečo pre milovníkov dobrej hudby. Do Zlatých Moraviec zavíta známa slovenská skupina Fragile. Vystúpia v divadelne sále Mestského strediska kultúry a športu. Cena vstupného v predpredaji je 13 eur.

Štvrtá adventná nedeľa

18. december o 15:00 hodine, Námestie Andreja Hlinku, Zlaté Moravce

Finále série predvianočných kultúrnych podujatí Adventné nedele. Posledná, štvrtá adventná nedeľa bude v znamení krásnej hudby. Na námestí vystúpi zmiešaný spevácky zbor Carmina Vocum. Súčasťou podujatia bude slávnostné zapaľovanie poslednej adventje sviece.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM