Veronika Kalinová Rôzne

Už iba pár hodín a je tu víkend: Toto sa dá cez dni voľna podniknúť v Moravciach

Víkend klope na dvere a tak vám prinášame prehľad podujatí, ktoré sa cez víkend v našom meste a okolí uskutočnia. Na výber máte šport, kino aj koncert či párty.

Ilustračný obrázok k článku Už iba pár hodín a je tu víkend: Toto sa dá cez dni voľna podniknúť v Moravciach
Zdroj: Webnoviny.sk

PIATOK

Stolnotenisový zápas

V piatok sa začína stolnotenisová sezóny 2013/2014. V CVČ sa odohrá prvý zápas sezóny. . Zlaté Moravce si zmerajú sily s tímom Nová Baňa v piatok o 18-tej.

Mládeži neprístupno

Ak si chcte oddýchnuť pri dobrej komédii, zasadnite do kina a vychutnajte si bláznivú komédiu s Kate Winslet a Hughom Jackmanom. Máte sa na čo tešiť v piaok v kine Tekov o 17-tej. Vstupné 2,20 eur

DJ Davis

V Oregon pube sa na vás teší DJ Adam s tequila párty. Ak sa chcete odreagovať od celého týždňa, môžete sa v pube plnom hudby a dobrej nálady. Vstupné: 1 euro

SOBOTA

Stolnotenisový zápas

V sobotu čakajú Zlaté Moravce zápas s tímom Kolíňany. V domácom prostredí CVČ si diváci môžu vychutnať stolnotenisový zápas o 17-tej hodine.

Mládeži neprístupno

Máte radi film Scary movie? Ak áno, tak tento film sa vám bude páčiť. Nenechajte si ujsť komédiu s výberným hereckým obsadením v sobotu o 18-tej. Vstupné: 2,20 eur

DJ Adam

Aj v sobotu je v Oregone pripravená tequila party, tentoraz s DJ Adamom. Zabavte sa do sýtosti, vstup je v sobotu zadarmo.

NEDEĽA

Púť vlakom do Šaštína

O 5.45 hod. vyráža mimoriadny vlak na národnú púť do tohto významného pútnického mesta pri príležitosti sviatku Sedembolestnej Panny Márie.

Koncert skupiny Kontrast

Na ihrisku v Tesárskych Mlyňanoch sa na vás o 17-tej teší skupina Kontrast, ktorá sa postará o dobrú náladu všetkých návštevníkov.

Mládeži neprístupno

Tento sviatočný deň si môžete spríjemniť aj v kine pri komédii v štýle Scary movie. Začiatok premietania je o 18-tej. Vstupné: 2,20 eur

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM