Peter Klimant Správy

Úplná uzávierka cesty pri Moravciach na niekoľko dní: Obmedzenie prinesie zmeny aj v autobusovej doprave

Vodiči, zbystrite pozornosť. Pri Moravciach bude už čoskoro úplne uzatvorená jedna z ciest a to na viacero dní. Toto dopravné obmedzenie sa priamo dotkne aj niektorých autobusových spojov, takže ak jazdíte autobusmi, na tieto zmeny sa pripravte...

Ilustračný obrázok k článku Úplná uzávierka cesty pri Moravciach na niekoľko dní: Obmedzenie prinesie zmeny aj v autobusovej doprave
Zdroj: TASR

V neďalekej dedine Žitavany bude už čoskoro úplne uzatvorená Opatovecká ulica. Informovala o tom samotná obec. „V termíne od 10.4.2016 od 7:00 do 12.4.2016 do 18:00 z dôvodu opravy miestnej komunikácie na Opatoveckej ulici v časti od pomníka po križovatku pri Žitavskej ulici,“ uviedla Lenka Štullerová z obecného úradu Žitavany.

Obchádzková trasa pôjde podľa Štullerovej smerom na Machulince pravdepodobne cez Kamennú a Puškinovu ulicu.

Toto dopravné obmedzenie sa priamo dotkne aj prímestskej autobusovej dopravy. Podľa vyjadrenia dopravnej spoločnosti Arriva Nitra nastanú počas uzávierky zmeny na dvoch autobusových linkách – 407405 Zlaté Moravce – Jedľové Kostoľany – Veľká Lehota a 407424 Zlaté Moravce – Žitavany – Machulince.

„Spoje budú premávať po zastávku Žitavany, pomník. Zastávky: Žitavany -mlyn, Machulince, č.176 a Machulince – cintorín počas uzávierky cesty nebudú obsluhované,“ informovala Arriva Nitra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM