Peter Klimant Rôzne

Ukážte, akí ste lokálpatrioti a koľko toho viete o známej zlatomoraveckej dominante (kvíz)

Budova, ktorú netreba bližšie predstavovať. Kaštieľ rodiny Migazziovcov je bezpochýb jednou z dominánt nášho mesta. Otestujte sa, ako dobre ho poznáte.

Ilustračný obrázok k článku Ukážte, akí ste lokálpatrioti a koľko toho viete o známej zlatomoraveckej dominante (kvíz)
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Kaštieľ rodiny Migazziovcov je jednou z najkrajších pamiatok, ktoré možno obdivovať v Zlatých Moravciach. Je symbolom kultúry nášho mesta aj dominantou, ktorá láka turistov. Ukážte, akí ste lokálpatrioti a trúfnite si na 10 otázok, týkajúcich sa práve zlatomoraveckého kaštieľa.

Ku každej otázke máte tri možnosti, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Neváhajte a zistite, ako ste na tom :)

Hrajte tu: Ako dobre poznáte dominantu Zlatých Moraviec?

Otestujte sa aj v iných oblastiach! Overte si, či poznáte zlatomoraveckých športovcov, známe osobnosti z nášho regiónu, notoricky známe fakty o Moravciach, alebo či máte prehľad v letných prázdninových atrakciách nášho regiónu.

Čítajte tiež:

Kaštieľ Migazziovcov v sebe ukrýva tajomnú sieť pivníc: VIDEO z miesta, kam sa len tak nedostanete

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM