Kultúra

Tretí adventný víkend je už takmer tu: Čo sa bude diať v Moravciach a okolí?

Ak hľadáte inšpiráciu na najbližší víkend, potom vám môže pomôcť náš prehľad tipov na zaujímavé podujatia, ktoré budú v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Tretí adventný víkend je už takmer tu: Čo sa bude diať v Moravciach a okolí?
Zdroj: Dnes24.sk

Mikulášsky Rockový Koncert

9. december o 18:00 hodine, Motoklub Zubry, Zlaté Moravce

Zlatomoravecký motorkársky klub – Motoklub Zubry si pre nás začiatkom decembra pripravil Mikulášsky Rockový Koncert. Ako už z názvu vyplýva, tešiť sa môžeme na gitarovú muziku. Vystúpia Prvý apríl, Fornax Vladimír Raček, Scream, Šaman Kabát revival. Vstupné je zadarmo.

Kino Tekov

10. – 11. december, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmová fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na dve filmové lahôdky – Vaiana, Vianočná párty a Anjel Pána 2.

Korčuľovanie pre verejnosť

10. – 11. december, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Aj počas tohto víkendu bude zlatomoravecký zimný štadión otvorený pre verejnosť. Ak ste fanúšikom korčuľovania, môžete sa na zimák prísť vyblázniť v sobotu v časoch – 13:15 – 15:15 hod. a v nedeľu v časoch 14:15 – 16:15 hod.

Adventné nedele

11. december o 15:00 hodine, Námestie Andreja Hlinku, Zlaté Moravce

Obdobie adventu je v plnom prúde. Mesto Zlaté Moravce si k tomuto sviatočnému času pripravilo pre svojich občanov sériu zaujímavých kultúrnych podujatí. V nedeľu nás čaká vystúpenie detí zlatomoraveckých základných škôl.

Predvianočné posedenie

11. december o 15:00 hodine, kultúrny dom, Žitavany

Folklórny súbor Požitavan pripravuje Predvianočné posedenie spojené s ľudovými tradíciami a zvykmi od Katarína do Vianoc. Na programe vystúpi aj folklórny súbor Skerešovanka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM