Veronika Kalinová Rôzne

TOTO si nenechajte ujsť: Najšikovnešie psy v meste predvedú svoj talent!

Kynologický klub Zlaté Moravce si opäť pre všetkých milovníkov štvornohých kamarátov pripravil deň plný zážitkov. V areáli klubu si najtalentovanejší psy zmerajú sily v poslušnosti a v obrane. Môžete sa zapojiť do súťaže alebo sa prísť pozrieť na skvelé kúsky šikovných havkáčov.

Ilustračný obrázok k článku TOTO si nenechajte ujsť: Najšikovnešie psy v meste predvedú svoj talent!
Zdroj: Dnes24.sk

Kto sa stane najposlušnejším psov v Moravciach, sa rozhodne už nedeľu v areáli Kynologického klubu. O 9-tej sa predvedú tie najrozumnejšie psy a ukážu svoj talent. „Súťažiť uvidíte nemeckých ovčiakov, dobermana, rotvajlera, holandského ovčiaka a iné známejšie aj menej známe plemená,“ uviedol predseda Kynologického klubu Jozef Paluška.

Súťažiť sa bude i v divácky atraktívnych disciplínach ako kladina, rebrík či plazenie. V časti ochrana bude pre psov pripravený simulovaný prepad. Psy budú musieť zadržať figuranta, ktorý bude ozbrojený palicou. Údery figuranta sa budú, samozrejme, len naznačovať.

„Zmeňte fádnosť nedeľného dopoludnia a prežite ho v atmosfére napätia, dobrodružstva a zdravej rivality,“ pozýva na podujatie predseda Kynologického klubu Jozef Paluška všetkých milovníkov psov, aj nečlenov.

Pre všetkých súťažiacich bude prichystané skromné občerstvenie a najúspešnejší budú odmenení vecnými cenami. Organizátori zároveň upozorňujú, že voľné pobehovanie psov nebude dovolené. Viac informácií o klubovej súťaži získate na stránke Kynologického klu­bu.

Foto: Jozef Paluška

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM