Kristína Striešková Kultúra

Top párty leta je tu: Vec, Moja Reč aj megasnehová šou!

Počuli ste už pozvánku na sobotný festival v rádiu Europa2? Predpokladáme, že niekoľkokrát...Pripravte sa na najlepší festival tohto leta v Zlatých Moravciach. Bohatý program, šport, hudba, zábava a skvelá nočná párty. To všetko a o mnoho viac už ten

Zoznam ponuky sobotného festivalu Mega Dance Open Fest 2012 je naozaj dlhý. Podľa pripravovaného programu je každému jasné, že nuda v žiadnom prípade nemôže nastať. Jednodňový festival vás pohltí bohatým programom, skvelým hudobným doprovodom, vzácnymi hosťami a množstvom prekvapení.

Festival sa predstaví už po druhý raz[/size][/color]

Názov párty už poznáte. Projekt Mega Dance vznikol v roku 2006 a odvtedy má za sebou nespočetné množstvo akcií. Spolupráca s dj-mi ako Bidlo aka Aqua, EKG, Dance Exxtravaganza Pico, Stame, Fester a mnohí ďalší. V roku 2009 organizátori predstavili nový projekt a to Mega Dance Open Fest, na ktorý prišlo viac ako 2500 návštevníkov! MDOF je jednodňový festival, ktorý sa koná vždy v strede letných prázdnin a tento rok tomu nebude inak. [color=#ff0000] [size=14]Čo je hlavným cieľom festivalu?[/si­ze][/color] Zámerom festivalu je priblížiť návštevníkom viacero hudobných štýlov. Na prvom ročníku ste mali možnosť vidieť, ale hlavne počuť Rock, Punk, Hip-Hop, Rnb, Drum and Bass, House,.. Tento rok dostane priestor elektronická muzika. Na hlavnom pódiu sa odprezentujú hudobné štýly ako House, Deep House, Dance hall, Drum And Bass, DubStep, Hip-Hop, Rnb… Prioritnou myšlienkou je však to, aby ste si spríjemnili sobotnajšie popoludnie, dobre si zašportovali, stretli sa s priateľmi a na nočnej párty dobre zabavili ;)

Kedy to všetko vypukne?[/size][/co­lor]

Festival je rozdelený na 2 časti. Prvá „športovo hudobná“ časť bude prebiehať v čase od 12:00 do 21:00hod. Na multifunkčnom ihrisku sa bude hrať futbal a na hlavnom pódiu vystúpia domáci dji. Počas celého dňa budú pripravené rôzne súťaže pre skupiny ale aj jednotlivcov. Pripravená bude špeciálna lezecká stena. Celý program bude moderovať Moderátor Radia Europa2 Marco, ktorý má v rádiu vlastnú rádio show s názvom AfterPárty!

Druhá časť festivalu štartuje o 21:00 hod. Na hlavnom pódiu vystúpi BIDLO AKA AQUA moderátor a hlas rádia FM a Televízie Musiq1 aj spolu so svojím maskotom. Počas nej vystúpi Moja Reč, či známy Branči Kováč alias MC Vec. O skvelú nočnú párty sa postarajú už samotní pozvaní DJ-i, ako DJ Rady, Marco, DJ Bidlo, Spirit a DJ Green-T. Atmosféra bude obohatená o mega penovú a snehovú show, videoprojekciu, svetelnú a zvukovú show a rôzne súťaže.

Organizátori majú celý festival dobre premyslený. Nezabudli na občerstvenie, dopravu, security a prípadnú prvú pomoc.

[color=#0000ff]­Miesto konania ****Multifunkčné ihrisko SOŠt Calex Zlaté Moravce (Za COOP Jednota- Ul.1. Mája) [color=#0000ff]­Vstupné ** **do 20:00 – ZDARMA Prvých 500 vstupov – 4€ nad 500 vstupov – 5€

Viac informácii sa dozviete na fan page-i festivalu!

Video: Moravce24/white scene

Top párty leta je tu: Vec, Moja Reč aj megasnehová šou!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM