Peter Klimant Správy

TOP 5 udalostí týždňa: Rozstrieľaný obecný rozhlas i najsexi futbalista Moraviec

Máme tu pondelok a s ním aj prehľad TOP udalostí minulého týždňa. Ak ste nestihli sledovať, čo hýbalo našim mestom, máme riešenie. Všetko podstatné nájdete teraz na jednom mieste.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 udalostí týždňa: Rozstrieľaný obecný rozhlas i najsexi futbalista Moraviec
Zdroj: Dnes24.sk

Nedávno sme vám priniesli výsledky ankety o najkrajšieho hráča FC ViOn Zlaté Moravce. Zaujímala nás aj reakcia víťaza. Dušanovi Djuričičovi (24) sme položili základnú otázku, ako sa cíti ako idol žien? Jeho celú reakciu čítajte v článku – Zlatomoravčanky rozhodli o najsexi futbalistovi: Tu je reakcia idolu našich žien!

Komunálne voľby sa už blížia. Tak ako každé štyri roky, aj tento rok si budeme voliť primátora nášho mesta. K volebným urnám sa vydáme v sobotu 15. novembra. Akých primátorov sme už doteraz zažili? Pripomeňte si to v článku – Komunálne voľby už klopú na dvere: Akých primátorov zažili Zlaté Moravce od roku 1991?

Populárna zlatomoravecká pedagogička Zuzana Madolová učí ekonomické predmety na Strednej odbornej škole technickej už dlhých trinásť rokov. Porozprávala nám o tom, ako sa k učiteľstvu dostala, čo má na učení rada, ale aj to, či ju jej študenti poslúchajú. Rozhovor nájdete tu – ROZHOVOR so zlatomoraveckou učiteľkou Zuzanou Madolovou: Učiteľ musí byť aj dobrým hercom

Prichádza zima a s ňou čas vykurovania, ale aj častejšieho svietenia v domácnostiach. V Zlatých Moravciach a okolí sú však aj počas novembra plánované viaceré odstávky elektrickej energie. Nenechajte sa preto zaskočiť. Kompletný prehľad odstávok čítajte v prehľade -" Pripravte sa na odstávky v zlatomoraveckom okrese: Kedy a kde nepôjde elektrina?":http://moravce.dnes24.sk/…trina-189440

Keď prestane fungovať obecný rozhlas, nastane veľký problém. Fungovať prestal v obci Skýcov, v dedine preto okamžite začali pátrať po pôvode poruchy. Keď jej pôvod našli, ostali šokovaní. Rozhlas niekto rozstrieľal! Viac sa dočítate v článku – V dedine sa čudovali, prečo nefunguje obecný rozhlas: Zostali v šoku… streľbu nečakali!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM