Adriana Blahová Iné športy

Tenisová akadémia: Oddych pre rodičov, zábava pre deti!

Chcete, aby vaša ratolesť trávila leto aj aktívne? Zverte ho do rúk skúsených trénerov. Užite si aj vy, rodičia, kúsok prázdnin a prihláste svoje dieťa do letnej tenisovej akadémie!

Tréneri tenisového klubu TK HANAKA si pre deti pripravili pestrý program. Tréneri sa im budú po celý čas venovať, naučia sa hrať tenis hravou formou. Tréning doplnia rôzne súťaže a hry. Okrem tenisovej techniky si mladí tenisti osvoja pohybové základy, ktoré využijú v akomkoľvek športe.

Deti budú rozdelené do skupín podľa veku a výkonnosti. Akadémia je určená deťom od 6 do 18 rokov. Každý bude športovať podľa svojich možností. Tréneri majú dostatok skúseností na to, aby usúdili, kto koľko znesie. Ide predovšetkým o aktívnu zábavu.

Na kurtoch je k dispozícii reštaurácia s teplou stravou. Predpokladané trvanie denného tréningu je od 8:30 do 12:30. Na kurtoch sú k dispozícii aj detské rakety. Akadémia bude prebiehať podľa záujmu ktorýkoľvek deň v týždni po dohode s rodičmi a deťmi. Upraviť sa dá aj čas trvania tréningov. Predpokladaní cena na osobu za štyri hodiny je 10 €.

Tréneri klubu ponúkajú aj individuálne tréningy pre deti i dospelých, pre začiatočníkov aj pokročilých tenistov. Tešíme sa na vás!

Pre viac informácií volajte na tel. č.: 0904 280 141
0944 275 026

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM