Správy

Technické služby mesta rozpredávajú prebytočný majetok: Čo majú v ponuke?

Technické služby Zlatých Moraviec sa rozhodli rozpredať svoj prebytočný hnuteľný majetok. Pozrite sa, čo je konkrétne v ponuke a aké sú podmienky kúpy.

Ilustračný obrázok k článku Technické služby mesta rozpredávajú prebytočný majetok: Čo majú v ponuke?
Zdroj: Dnes24.sk

Technické služby mesta Zlaté Moravce sa rozhodli zbaviť sa prebytočného hnuteľného majetku. Svoju ponuky uverejnili na oficiálnom webe mesta. V aktuálnej ponuke sú unibobunky, v celkovom počte šesť kusov. Ich fotografie nájdete uverejnené na mestskom webe. Čo treba robiť ak o ne máte záujem?

„Cenovú ponuku je potrebné doručiť do Technických služieb mesta Zlaté Moravce, Bernolákova 59, 953 01 Zlaté Moravce, v zalepenej obálke označenej heslom „Prebytočný majetok–unimobunky“ s uvedením poradového čísla unimobunky, o ktorú má záujemca záujem, s označením „neotvárať“ a spiatočnou adresou záujemcu najneskôr do 10. 08. 2017,“ odpovedajú Technické služby mesta, s tým, že kupujúcim sa stane ten, kto ponúkne najvyššiu kúpnu cenu.

Pokiaľ si ich chcete vopred prezrieť, máte šancu. Ako informujú Technické služby, dňa 07. 08. 2017 v čase od 10:00 do 11:00 hod. bude možné prísť na osobnú obhliadku unimobuniek, na Robotnícku ulicu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM