Peter Klimant Rôzne

Táto FOTKA z nášho regiónu boduje: V celoslovenskej súťaži žne úspech, zaujme aj vás?

Jednoduchá, ale krásna. Taká je fotka zachytávajúca našu známu hradnú zrúcaninu -Gýmeš. Tento záber už poriadne boduje v celoslovenskej súťaži. Nás zaujala najmä svojou zaujímavou oblohou. Čím dostala vás?

Ilustračný obrázok k článku Táto FOTKA z nášho regiónu boduje: V celoslovenskej súťaži žne úspech, zaujme aj vás?
Zdroj: Dnes24.sk

K letu bezpochyby patrí zachytávanie spomienok a zážitkov na telefóny, či foťáky. Slnečné dni, oddych na záhrade, či kúpalisku, ale aj potulky mestom. Aj v našich končinách sa určite máme čím pýšiť :) A práve túto pýchu a osobitosť svojho regiónu môžete ukázať na svojich fotografiách.

Fotku poslal do súťaže aj autor pod pseudonymom PeterV. Na prvý pohľad jednoduchá fotka. Vidíme na nej časť zrúcaniny hradu Gýmeš. Zaujímavosťou je však obloha, ktorá je popretkávaná čiarami z lietadiel a drobnými potrhanými obláčikmi. Na fotke tak vytvárajú akoby jemnú patinu.

Dostala už viacerých, keďže tomuto záberu sa podarilo získať kopec hlasov. Zatiaľ sa nachádza medzi desať najlepšie hodnotenými fotkami celej súťaže. Parádne zábery sa však podarilo zachytiť aj iným ľudom z nášho regiónu, pozrite si ich vydarené zábery v našej galérii.

Ak sa vám niektorá z nich mimoriadne páči, môžete jej pridať hlas TU.

Krajší deň vám vyčaria aj zábery z Nitrianskeho regiónu , no nevynechajte ani tie najzaujímavejšie z celého Slovenska.

Súťaž sme spustili s našim partnerským webom ephoto a hrá sa naozaj o super ceny. Téma je rozsiahla, preto do súťaže môžete posielať fotografie, ktoré zachytávajú prírodné krásy vášho okolia, život vo vašom regióne/meste, alebo zaujímavosti, ktoré ho charakterizujú. Pravidlá súťaže a hlasovania nájdete tu. Termín pre pridávanie fotografií do súťaže platí do 31.08.2015.

Parádne zábery z nášho regiónu
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM