Tlačové správy

SWAN spúšťa predaj novej internetovej služby: TO.doma dostupné už aj v Zlatých Moravciach

Desiatky domácností v Zlatých Moravciach si vďaka SWANu užívajú výhody vysokorýchlostného internetu, ktorý prináša najmodernejšia LTE technológia. Zákazníci si môžu najnovšie zakúpiť službu TO.doma už aj priamo v meste.

Ilustračný obrázok k článku SWAN spúšťa predaj novej internetovej služby: TO.doma dostupné už aj v Zlatých Moravciach
Zdroj: SWAN Mobile

Telekomunikačný operátor totižto spustil predaj TO.doma aj prostredníctvom nového predajného kanála.

„Naši zákazníci v Zlatých Moravciach si dostupnosť služby TO.doma pochvaľujú a veľmi nás teší ich záujem o toto kvalitné internetové pripojenie, o čom svedčia aj doterajšie výsledky predaja. Veríme, že k ich spokojnosti dopomôže aj zahájenie predaja pomocou nášho nového obchodného partnera. Dnes je náš vysokorýchlostný internet dostupný pre obyvateľov 60-tich miest a viac ako 150 obcí z celého Slovenska,“ povedal riaditeľ pre stratégiu SWAN, a. s., Jozef Lasz.

TO.doma je vhodným riešením nielen pre obyvateľov rodinných domov a iných lokalít, kde boli doteraz užívatelia odkázaní na internetové služby cez DSL, Wifi alebo WiMax providerov. Veľkou výhodou tejto služby je, že sa šíri vzduchom a je dostupná aj v miestach, kde zákazníci nemôžu využívať internetové pripojenie pomocou optických káblov.

Nový obchodný partner

Dostupnosť služby na konkrétnej adrese si môžu zákazníci overiť vo všetkých SWAN CENTRÁCH alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na tel. č.: 0650 123 456. Pro­dukt si môžu obyvatelia Zlatých Moraviec najnovšie objednať aj na predajnom mieste nového obchodného partnera, konkrétne spoločnosti SM – Tel, s.r.o, ktorej sídlo nájdu na ulici Botanickej ulici 15 v Nitre. Zákazníci si však môžu aj naďalej objednať službu prostredníctvom webovej stránky www.swan.sk.

SWAN ponúka tri rôzne alternatívy služby TO.doma. TO.doma S je určená menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 12/1 Mbit/s, no atraktívna je najmä výhodnou cenou, iba 9,99 eur mesačne. TO.doma M poskytuje kvalitný internet za cenu 14,99 € a maximálnu dosiahnuteľnú rýchlosť až 25/2 Mbit/s. Náročnejším klientom je určený produkt TO.doma L s rýchlosťou maximálne 70/5 Mbit/s, ktorý SWAN ponúka za 19,99 eur. K radu TO.doma L si môžu zákazníci pri 24-mesačnej viazanosti zakúpiť kvalitný WiFi router už za 1 euro.

(PR) Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: SWAN Mobile
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM