Veronika Kalinová Kultúra

Štartuje sezóna krásnych rób a zábavy: Kde všade sa tento rok bude plesať v Moravciach a okolí?

Plesová sezóna klope na dvere. Pozreli sme sa na prehľad pripravovaných plesov v Zlatých Moravciach a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Štartuje sezóna krásnych rób a zábavy: Kde všade sa tento rok bude plesať v Moravciach a okolí?
Zdroj: Dnes24.sk

V Zlatých Moravciach sa bude tento rok konať 4. ročník Spoločenského plesu, ktorý sa bude konať 8. februára so začiatkom o 20-tej v priestoroch hotela ViOn. O dobrú náladu sa postará DJ Fero Kabát a hudobná skupina Elixír. Cena vstupenky je 30 eur a zahŕňa aperitív, večeru, nealko nápoje, víno a kávu.

V Dome kultúry v Chyzerovciach sa bude konať 5. ročník Maškarného plesu. V sobotu 22. februára so začiatkom o 19.30 hod. sa bude na vás tešiť DJ Robi, ktorý vám zahrá do tanca. Cena vstupenky je 15 eur na osobu, v cene je večera, nealko, víno aj káva a tešiť sa môžete aj na tombolu a vyhodnotenie najlepšej masky na plese.

Čo sa týka okolitých obcí v okrese Zlaté Moravce, plesať sa bude na Obecnom plese v Skýcove. 25. januára. Na tento ples však už nie je veľa voľných lístkov. Na plese do tanca zahrá skupina Spodorecha.

O čosi viac si môžete zaplesať v neďalekej Nitre. Na 17. januára si svoj ples pripravila Farnosť Klokočina. XV. farský ples otvorí svoje brány o 19:00 hodine v priestoroch ŠD UKF. V cene vstupenky (20eur/osoba) je zahrnutá 2× večera, 0,5 l vína, nealko a občerstvenie.

Ani tento rok nebude chýbať študentský ples. 7. ročník Akademického plesu nitrianskych univerzít začína 18. januára o 19:00 hodine v Estrádnej hale PKO v Nitre. Pripravené sú hudobné a muzikálové predstavenia a svetelná show. Cena vstupenky pre verejnosť je 49 eur na osobu.

Mesto Nitra si pripravilo Mestský charitatívny ples, ktorý sa začne 24. januára o 18:30 hodine. Ples sa bude konať v Estrádnej hale PKO v Nitre. Cena vstupného na prízemie je 60 eur, na poschodie 50 eur na osobu. Pripravený je bohatý kultúrny a hudobný program. Výťažok z plesu bude použitý na zakúpenie prístroja pre brachyterapiu, ktorý sa najčastejšie využíva v liečbe karcinómu krčka maternice, prostaty, prsníka a kože a v porovnaní s inými typmi liečby trvá ožarovanie kratšie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM