Tlačové správy

Starší Zlatomoravčania si prišli na svoje: Večne mladý Robo Kazík rozospieval celé mesto

Október je mesiacom úcty k starším a pri tejto príležitosti zorganizovala kandidátka na primátorku Zlatých Moraviec Marta Eckhardtová spolu so zástupcami politických strán kultúrne podujatie, špeciálne pre seniorov zo Zlatých Moraviec.

Ilustračný obrázok k článku Starší Zlatomoravčania si prišli na svoje: Večne mladý Robo Kazík rozospieval celé mesto
Zdroj: Dnes24.sk

Na akciu prišlo vyše tristo hostí, ktorým sa o kultúrny program postaral spevák Robert Kazík. Ten rád prijal osobné pozvanie od Marty Eckhardtovej a svojimi pesničkami roztlieskal a rozospieval celé hľadisko.

Akcia mala mimoriadny úspech aj preto, že samotná organizátorka má k seniorom veľmi blízko. „Stretávam sa s nimi denne a poznám ich problémy. Seniori sú najčastejšími pacientmi aj u nás, v topoľčianskej nemocnici, ktorú riadim. Seniori sú bohatstvom nášho mesta a úctu a starostlivosť si zaslúžia nielen v októbri, ale počas celého roka. Žiaden politický program nie je dobrý, ak sa zameriava iba na mladých, či ekonomicky aktívnych. Ak chceme robiť v živote, či spravovaní mesta múdre rozhodnutia, potrebujeme aj múdre rady tých, ktorí majú životné skúsenosti a tú správnu úctu a pokoru k životu,“ vraví Eckhardtová.

Kultúrne podujatie hodnotili hostia veľmi pozitívne. Jeho organizácia bola podľa Marty Eckhardtovej tímovou prácou aj kandidátov na poslancov do mestského zastupiteľstva. „Moje úprimné ďakujem patrí všetkým, ktorí sa postarali o príjemnú a úžasnú atmosféru. Našim kandidátom na poslancov, aj prítomným hosťom, vrátane môjho drahého manžela Ericha. Takýchto akcií v meste by sme mali mať viac a pravidelne, aby aj naši seniori mali dostatok možností byť medzi ľuďmi, aby mali kvalitný a plnohodnotne strávený čas jesene života a necítili sa sami. Rada by som im vrátila to, čo dali oni nášmu mestu počas svojho aktívneho života,“ doplnila kandidátka na primátorskú stoličku. Stretnutia sa zúčastnili aj viaceré politické osobnosti: Štátny tajomník MPSVaR Braňo Ondruš, poslanec Národnej rady SR Marián Radošovský, prednosta OU Zlaté Moravce, Marek Illéš a predseda Okresnej organizácie KDH Miroslav Král.

Takéto akcie by mali byť podľa Braňa Ondruša častejšie nielen v Zlatých Moravciach. „Pani Eckhardtová má skutočne veľké srdce, je vidieť, že ľudia ju majú radi, že má nielen vynikajúce profesionálne kvality, ale aj tie osobné, ľudské. Aj preto si myslím, že bude ako primátorka tou najlepšou voľbou pre Zlaté Moravce. Vládna strana SMER – SD je vždy pripravená pomôcť jej pri plnení jej úloh. Dvere má u nás vždy otvorené,“ povedal počas slávnostného príhovoru štátny tajomník.

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Starší Zlatomoravčania si prišli na svoje: Večne mladý Robo Kazík rozospieval ce
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM