Richard Pročka Iné športy

Skýcov plný adrenalínu: Uvidíme motocrossovú parádu

V Skýcove sa zase raz chystá motocrossová paráda Motocross Tour 2012. Vymente nedeľné polihovanie za rodinný výlet za napätím na dvoch kolesách. Pridáte sa tak k návštevníkom, ktorých je v skýcovskom športovom areáli Košariská, súťaž od súťaže, čoraz

Skýcovské športové zápolenie plné adrenalínu ukončí seriál s názvom Motocross Tour 2012. Preteky organizuje [link=http://www­.motocrossclub­skycov.sk/]Mo­tocross club Skýcov[/link] a budú venované spomienke na bývalého prezidenta klubu Pavla Žikavského, ktorý rady motocrossových zanietencov opustil tento rok.

Všetko začína v nedeľu, 23. septembra 2012, o 8:30, kedy sa začínajú zúčastnení jazdci oboznamovať s traťou. Finále by malo prebiehať o 12:45. K programu je pridružených niekoľko sprievodných podujatí a občerstvenie. Okrem iného sa bude podávať aj jelení guláš.

„Všetci dúfame, že na stupeň víťazov vystúpia aj domáci jazdci, ktorými sú Matejov, Miškov a Gahérová. Prídite povzbudiť našich jazdcov, usporiadatelia Motocross clubu Skýcov sa tešia na Vašu účasť,“ prezrádza o nedeľnom podujatí usporiadateľ pretekov, Marián Miškov.

[color=#ff0000]­Súťažné kategórie PROFI MX1-MX2 MX1B MX2B MX125JUNIOR MX125SENIOR MX4 DO 50 R MX4 NAD 50 R TWINSHOCK

[color=#ff0000]­Pozrite si video a fotogalériu z posledných pretekov v Skýcove![/color]

Skýcov plný adrenalínu: Uvidíme motocrossovú parádu
1
Galéria
Na majstrovstvách v motocrosse išlo o postup aj o život
1
Galéria
cross_skycov2
48
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM