Rôzne

Roztomilé tablá: V štýle maturantov sa zvečnili aj drobci zo Zlatých Moraviec

Nie len maturanti majú svoje tablá. V centre Zlatých Moraviec môžeme nájsť aj tablá malých detí, ktoré tento rok končia v materských školách. Pozrite si ich.

Ilustračný obrázok k článku Roztomilé tablá: V štýle maturantov sa zvečnili aj drobci zo Zlatých Moraviec
3
Galéria
Zdroj: TASR

Nedávno sme vám priniesli článok, v ktorom sme zaostrili na tablá maturantov z nášho mesta. Vyvesené ich môžeme nájsť vo výkladoch obchodov z centra Zlatých Moraviec.

Na Námestí Andreja Hlinku a na Župnej ulici sme celkovo našli sedem maturitných tabiel, ktoré sme pre vás nafotili a pozrieť si ich môžete v galérii vyššie spomínaného článku.

Pri našom hľadaní sme však narazili aj na iné tablá, ako tie maturitné. Vo výkladoch zlatomoraveckýh obchodov môžeme v týchto dňoch vidieť aj roztomilé tablá malých detí, ktoré v tomto roku končia v materských školách nášho mesta. Našli sme tri takéto tablá a pozrieť si ich môžete v našej priloženej fotogalérií.

Podobne ako pri tablách maturantov, aj tu sa mohlo stať, že sme niektoré prehliadli. Ak sa tak stalo a chcete ich doplniť, fotografie detských tabiel nám posielajte na adresu moravce24@global24.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM