Veronika Kalinová Samospráva

Rozhodovanie o dôležitých veciach: Poslanci budú rokovať o rozpočte, digitalizácii kina i prenájme nemocnice

Mesto Zlaté Moravce stále nemá schválený rozpočet pre rok 2014. Na 32. zasadnutí mestského zastupiteľstva bude na programe hlavne rozpočet, ale prerokovávať sa budú aj iné zaujímavé témy.

Ilustračný obrázok k článku Rozhodovanie o dôležitých veciach: Poslanci budú rokovať o rozpočte, digitalizácii kina i prenájme nemocnice
Zdroj: Dnes24.sk

Na decembrovom mestskom zastupiteľstve boli do programu zaradené aj body týkajúce sa celkového rozpočtu mesta pre rok 2014, no napokon sa poslanci sa jednoznačne zhodli na tom, že rozpočet schvaľovať nebudú. Toto rozhodnutie prijali na základe toho, že mestskí poslanci nesúhlasili so zrušením mestského podniku Záhradnícke služby, ktoré do rozpočtu vtedy neboli zaradené.

Vo štvrtok 20. februára so začiatkom o 13-tej bude na prvom bode rokovania schválenie programového rozpočtu pre rok 2014 a výhľadom na ďalšie dva roky. Nasledovať bude schvaľovanie rozpočtu pre jednotlivé mestské podniky a mestské zariadenia.

Do programu je zaradený aj zámer prenájmu Mestskej nemocnice prof. MUDr. R. Korca či schválenie návrhu na spolufinacovanie projektu digitalizácie Kina Tekov. Posledným bodom zasadnutia mestského zastupiteľstva bude informácia o investičnom zámere Energetické zhodnocovanie plastov v Zlatých Moravciach.

O všetkých dôležitých informáciách zo zastupiteľstva vás budeme informovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM