Kristína Striešková Krimi

Rodinná tragédia na ceste smrti: Saltá auta na svahu!

Na ceste smrti došlo k tragickej nehode. Do svojho cieľa už nedošla posádka citroenu. V aute sa viezli mladí manželia a ich dve malé deti. Vozidlo v zákrute narazilo do zvodidiel a potom aj do svahu priekopy. Vodič (26) nehodu neprežil, jeho dve deti

V stredu došlo krátko po 16.00 hod. na zlatomoraveckej ceste k tragickej dopravnej nehode. 26-ročný vodič auta nehodu neprežil. Zatiaľ z nezistených príčin nezvládol riadenie vozidla.

V miernej pravotočivej zákrute vyšiel mimo cestu, kde narazil do dopravného značenia a zvodidiel. Následne sa vozidlo prevrátilo a narazilo do svahu priekopy, odkiaľ sa ešte odrazilo do oplotenia cesty. V aute sedeli okrem muža aj 23-ročná manželka Veronika spolu s 2 deťmi. Ročný chlapček Adriánko a dvojročný Dušanko, boli s ťažkými zraneniami prevezení do nitrianskej nemocnice.

Vodič Dušan bol do nemocnice transportovaný vrtuľníkom, kde po prevoze na následky ťažkých zranení podľahol. Telo nebohého bude podrobené pitve, pri ktorej bude skúmaná prípadná prítomnosť alkoholu v krvi. Pri nehode vznikla škoda za viac ako 7.000,–€. Presná príčina tejto tragickej dopravnej nehody je naďalej v štádiu vyšetrovania.

Moravce24/krpz foto:ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM