Peter Klimant Samospráva

Radnica prišla o dôležitého úradníka: Na svojom poste končí právnička a hovorkyňa mesta

Zlatomoravecká radnica prichádza o svoju dlhoročnú právničku Máriu Vozárovú, ktorá zároveň zastáva funkciu hovorkyne mesta. Aké sú dôvody jej odchodu?

Ilustračný obrázok k článku Radnica prišla o dôležitého úradníka: Na svojom poste končí právnička a hovorkyňa mesta
Foto: Peter Klimant / Zdroj: Dnes24.sk

Pred pár dňami sa na webe mesta Hlohovec objavila informácia, že novou vedúcou právneho oddelenia Mestského úradu v Hlohovci bude Mária Vozárová, ktorá v súčasnosti pracuje ako právnička a hovorkyňa mesta Zlaté Moravce. Obrátili sme sa preto na samotnú Vozárovú s otázkou, či sa rozhodla zmeniť svoje pracovné pôsobisko?

„Je pravdou, že som vyhrala výberové konanie na obsadenie funkcie vedúci právneho oddelenia Mestského úradu v Hlohovci. Na základe tejto skutočnosti dôjde k ukončeniu môjho pracovného pomeru s Mestom Zlaté Moravce a to k 30.6.2015,“ prezradila Mária Vozárová.

Do tohto termínu podľa jej slov musí mesto rozhodnúť, kto nastúpi na jej miesto. „Zamestnávateľ bude musieť taktiež rozhodnúť či dôjde k presunu nejakých činností (ako napr. komunikácia s médiami) na iných zamestnancov,“ dodala Vozárová.

Mária Vozárová nastúpila na miesto právničky mesta ešte v júni roku 2009, počas druhej Ostrihoňovej vlády. Komunikáciu s médiami vykonáva posledné dva roky.

Čítajte tiež:

Nečakaný zvrat v kauze lukratívnych dodatkov: Pracovníčky mesta sa vzdali vysokého odstupného

Na fotke: Mária Vozárová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM