Peter Klimant Kultúra

Prvý letný víkend klope na dvere: Tipy, ako si ho užiť v Moravciach a okolí

Ani sme sa nenazdali a prvý letný víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Zlatých Moravciach a v okolí môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Prvý letný víkend klope na dvere: Tipy, ako si ho užiť v Moravciach a okolí
Zdroj: TASR

Krst CD Partizan

24. jún o 20:00 hodine, Quadraton club, Zlaté Moravce

Niečo pre milovníkov hudby. V Quadraton club sa uskutočný krst nového CD Partizan od DARIO (vendetta). Prídu i viacerí hudobní hostia.

128 BPM Party

24. jún o 21:00 hodine, Oregon pub, Zlaté Moravce

Tanečná párty v Oregone. Tešiť sa môžeme na hudobné veci zo sveta EDM. Ako uvádza klub, čakať môžeme všetko od deepu, cez future, electro house až po bigroom.

Volejbalový turnaj

25. jún, pri kúpalisku, Zlaté Moravce

Zaujímavá akcia pre fanúšikov zdravého pohybu. V Moravciach sa uskutoční Študentský beach volejbalový turnaj pre mladých a študentov. Ide o turnaj určený hlavne pre amatérov. Hrať sa bude mixovým spôsobom – chalan a baba.

Kino Tekov

25. – 26. jún, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Fanúšikovia dobrého filmu si počas víkendu prídu v našom meste na svoje. Zlatomoravecké Kino Tekov ponúka viacero zaujímavých premietaní. Tešiť sa môžeme na rozprávku Ratchet a Clank – Strážcovia Galaxie, akčnú lahôdku Deň nezávislosti: Nový útok a rozprávku Hľadá sa Dory.

Folklórny festival

26. jún o 15:00 hodine, amfiteáter, Hostie

V obci Hostie sa uskutoční v poradí už deviaty ročník Folklórneho festivalu. Tešiť sa môžeme na viacerých folkloristov z celého okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM