Kultúra

Prvý decembrový víkend v Moravciach a okolí: Na aké podujatia sa môžeme tešiť?

Ak hľadáte inšpiráciu na najbližší víkend, potom vám môže pomôcť náš prehľad tipov na zaujímavé podujatia, ktoré budú v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Prvý decembrový víkend v Moravciach a okolí: Na aké podujatia sa môžeme tešiť?
Zdroj: Ivan Klbík

Koncert

2. december o 20:00 hod, Zelená Žaba, Topoľčianky

Niečo pre milovníkov dobrej hudby. V Zelenej Žabe v neďalekých Topoľčiankach bude v piatok večer hrať známy šlágerský hudobník Ľudovít Kašuba.

Kino Tekov

3. – 4. december, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmová fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na dve filmové lahôdky – Vaiana, Underworld: Krvavé vojny a Santa je stále úchyl.

Korčuľovanie pre verejnosť

3. – 4. december, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Aj počas tohto víkendu bude zlatomoravecký zimný štadión otvorený pre verejnosť. Ak ste fanúšikom korčuľovania, môžete sa na zimák prísť vyblázniť v sobotu v časoch – 12:15 – 13:15 hod. a 13:15 – 15:15 hod. a v nedeľu v časoch 14:15 – 16:15 hod.

Machulinská dvadsiatka

3. december od 13:00 hodiny, Machulince

Už po 33-krát sa bežci postavia v Machulinciach na trať, aby si odbehli známu Machulinskú dvadsiatku. Okrem toho sa však budú piecť aj koláče. Machulinčania ich chcú napiecť v takom počte, aby prevyšovali počet domácich.

Adventné nedele

4. december o 15:00 hodine, Námestie Andreja Hlinku, Zlaté Moravce

Obdobie adventu je v plnom prúde. Mesto Zlaté Moravce si k tomuto sviatočnému času pripravilo pre svojich občanov sériu zaujímavých kultúrnych podujatí. V nedeľu nás čaká vystúpenie Základnej umeleckej školy Zlaté Moravce.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM