Kultúra

Priaznivci divadla, pozor: V Moravciach uvidíme vtipnú komédiu, prídu i známi herci

Divadla nie je nikdy dosť, špeciálne nie v našich končinách. Preto každého fanúšika tohto druhu kultúry zaiste poteší správa, že v Zlatých Moravciach už čoskoro zažijeme divadelné predstavenie so známymi hereckými menami.

Ilustračný obrázok k článku Priaznivci divadla, pozor: V Moravciach uvidíme vtipnú komédiu, prídu i známi herci
Zdroj: TASR

Tak na toto sa môžeme tešiť. V zlatomoraveckom Mestskom stredisku kultúry a športu zažijeme zaujímavú kultúrnu udalosť. Dňa 24. marca o osemnástej hodine večer sa tu uskutoční divadelné predstavenie Kemping story.

Tešiť sa môžeme na kopec známych slovenských hercov. Divákom sa napríklad predvedie Peter Kočiš, Zuzana Vačková či Lujza Schrameková. Réžia predstavenia je v podaní Jakuba Nvotu.

Komédia o živote nielen okolo nás. Príbeh tejto veselej hry je o šiestich ľuďoch, ktorí sa vyberú na výlet pod stan do prírody. „Veselá spoločnosť sa teší na šumenie trávy, ohník, špekáčiky a možno aj nejaké to romantické dobrodružstvo. Všetko sa však zvrhne – Šestica typicky mestských ľudí už na prírodu zabudla. V jej tichu niektoré problémy naopak ešte vyrastú,“ uvádza hru v skratke MSKŠ. Ako to celé dopadne, uvidíme na zlatomoraveckých doskách.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM