Veronika Kalinová Iné športy

Prehliadka krásnych zvierat, trhy aj špeciality: V Topoľčiankach sa chystá Veľký konský deň!

V Národnom žrebčíne v Topoľčiankach sa chystá Veľký konský deň. Návštevníci žrebčína sa môžu tešiť na celodennú prehliadku koní, trhy s bohatou ponukou a pochutnať si môžu aj na regionálnych zabíjačkových špecialitách.

Ilustračný obrázok k článku Prehliadka krásnych zvierat, trhy aj špeciality: V Topoľčiankach sa chystá Veľký konský deň!
Foto: Rastislav Búgel

V sobotu 12. apríla sa v Topoľčiankach uskutoční podujatie s názvom Veľký konský deň. Od rána so začiatkom o 9-tej sa otvoria brány Národnom žrebčínu a všetci milovníci koní si môžu pozrieť bohatú ponuku koní spojenú s prehliadkou v boxoch, ale i predvedenie pod sedlom, v záprahu, vo voľnosti a ťažnom ťahu.

Okrem celodennej prehliadky budú pre návštevníkov pripravené i predajno-propagačné trhy. Na týchto miestach sa môžu návštevníci dozvedieť viac o jazdectve, o letných jazdeckých táboroch a kurzoch. Pre majiteľov koní budú k na predaj krmivá i chovateľské potreby.

A čo sa týka občerstvenia, k dispozícii budú stánky s občerstvením. Na výber bude bohatá ponuka domácich zabíjačkových i regionálnych špecialít. Veľký konský deň potrvá do 18-tej hodiny.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM