Kultúra

Prehlad zaujímavých akcii v Moravciach a okolí: Čo všetko prinesie tento víkend?

Ak hľadáte inšpiráciu na najbližší víkend, potom vám môže pomôcť náš prehľad tipov na zaujímavé podujatia, ktoré budú v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Prehlad zaujímavých akcii v Moravciach a okolí: Čo všetko prinesie tento víkend?
Zdroj: TASR

Tanečná párty

13. január večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ak ste fanúšik diskotékovej zábavy, v piatok večer sa môžete tešiť na zaujímavú párty. Konať sa bude v Oregone. Do tanca bude hrať DJ Jay Jay spolu sním aj Dj JohnnyBee.

Kino Tekov

14. –15. január, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmová fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na dve filmové lahôdky – Všetko alebo nič a Lichožrúti.

Korčuľovanie pre verejnosť

15. január, Zimný štadión, Zlaté Moravce

Aj počas tohto víkendu bude zlatomoravecký zimný štadión otvorený pre verejnosť. Ak ste fanúšikom korčuľovania, môžete sa na zimák prísť vyblázniť v nedeľu v časoch – 14:00 – 16:15 hod.

Novoročný koncert

14. január o 18:00 hodine, MSKŠ, Zlaté Moravce

Na svoje si tu prídu najmä milovníci vážnej hudby a klasických hudobných nástrojov. Divákom sa v priestoroch kaštieľa rodiny Migazziovcov predstaví huslista Peter Michalica a zahrá i klaviristka Viera Bartošová – Doubková.

Memoriál Michala Jurka a Michala Olejára

15. január o 9:00 hodine, Hostie

Memoriál Michala Jurka a Michala Olejára sa bude v obci Hostie konať v nedeľu 15. januára 2017. Začína sa o deviatej hodine ráno. Tento bežecký pretek sa bude konať už po 72-ty krát. Partizánska dedinka si tak každoročne pripomína svojich dvoch hrdinov. V rôznych vekových kategóriách v tento deň odštartuje cestný beh po asfalte. Súťažiaci si zmerajú sily v behu v uliciach Hostí a v Hlbokej doline.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM