Kristína Striešková Kultúra

PREHĽAD: Tieto akcie zažijeme najbližšie dni

Polovica leta za nami, no atraktívnych podujatí je v Moravciach pripravených ešte dosť na to, aby ste si horúce obdobie stihli užiť plnými dúškami. Čo nás ešte čaká v najbližších dňoch? Pozrite si prehľad podujatí, ktoré stojí za to navštíviť...

Orech cup 2012[/size][/color]

2.ročník medzinárodnej výstavy orieškov a čistokrvných plemien. Výstavou vás budú sprevádzať známe tváre, pestrý program, veľa zábavy pre všetkých a to všetko venované opusteným zvieratám v útulku. Dvojdňové podujatie budú moderovať známe moderátorské tváre Adela Banášová a Janka Hospodárová. Výstavu orieškov podporí svojou návštevou aj Iveta Radičová a mnoho iných hostí. Podujatie začína v sobotu 11.augusta o 11:00 hod. a bude prebiehať na mestskom štadióne Calex. ** Viac informácií nájdete TU: **[link=http://www­.moravce24.sk/clan­ky?extend.138467_2-rocnik-vystavy-psikov-je-tu–Na-co-sa-mozete-tesit]2.ročník výstavy psíkov je tu. Na čo sa môžete tešiť?[/link]

ZM Beach Volley Open 2012[/size][/color]

Volejbalový turnaj dvojíc sa odohrá v sobotu, na plážovom volejbalovom ihrisku na mestskom kúpalisku. Turnaj začína už od ôsmej hodiny. Na turnaj je možné sa stále prihlásiť, kapacita je ohraničená na 16 dvojíc.

Retro BVH Cup[/size][/color]

Pri príležitostí 8. výročia otvorenia športového areálu tenisových kurtov v Zlatých Moravciach sa v sobotu pre všetkých športových nadšencov chystá veľký tenisový turnaj dvojíc. Začiatok je o 10.00hod, podujatie bude komentovať známy športový komentátor Karol Polák. Pozvaných je mnoho známych hostí – bývalý slovenský futbalový brankár a futbalový tréner Ladislav Molnár, Ivan Vojtek alias Tuli, finalistka súťaže Slovensko hľadá Superstar II Barbora Balúchová, Miss SR 2009 Barbora Franeková a mnoho iných. Okrem tenisového povzbudzovania sa bude grilovať a pripravená je aj prezentácia a ochutnávka vín Château Topoľčianky.

Top Dance Hawai Party[/size][/co­lor]

Bohatý sobotný program bude zavŕšený ďalšou skvelou letnou párty, tentokrát v hawaiskom štýle. Na jej začiatok však nebudete musieť čakať až do neskorých večerných hodín, program na kúpalisku začína už od 10.00hod. Čakajú na vás miešané letné nápoje a skvelá hudba v podaní známych hudobných zabávačov ako Roman Zámožný, Zverina, DVJ Kuko, DJ Daivis a iní. V rámci občerstvenia sú pre vás pripravené aj grilované špeciality. Po západe slnka uvidíte svetelnú a laserovú šou a osviežite sa pod penovými delami. Vstup je (od 19.00hod) 3 eurá.

Lupiniarska paráda[/size][/co­lor]

Občianske združenie Chyzerovce vás pozýva na 3.ročník folklórneho vystúpenia súborov Horného Požitavia. Podujatie sa bude konať 11.augusta v areáli športu a kultúry v Chyzerovciach a začína o 16.00hod. Účinkujúce súbory: Kamenec z Machuliniec, Kolovrátok z Prílep, Pelúsok z Martina nad Žitavou, Sľažianka, Ujlačanka z Veľkého Zálužia, Chyzerovčanka, Trnky, Lupienok a Dychová hudba Vozokanka.

Ďalšia párty pod holým nebom[/size][/co­lor]

V piatok 17.augusta sa v Sľažanoch uskutoční už 3.ročník Exclusive Party Open Air. Na futbalovom štadióne vás čaká skvelá hudba, známi DJ-i z okolia, laserová šou, mega penová šou a kvalitná videoprojekcia. V prípade nepriaznivého počasia sa akcia presúva do kultúrneho domu v Sľažanoch. Vstup je do 23.00hod 3 eurá.

Letné piatkové večery a Kultúrne leto 2012[/size][/color]

To sú názvy podujatí, ktorými vám obec Topoľčianky spríjemňuje vaše víkendové chvíle už od začiatku júla. Každý piatok a nedeľu si spievate na inú nôtu. Až do 31. augusta si môžete posedieť v príjemnom prostredí nádvoria zámku, zabaviť sa s množstvom skupín a kapiel a hudobných štýlov.

Leto na hrade Hrušov[/size][/co­lor]

Občianske združenie LEUSTACH pripravilo pre všetkých mladých či starých možnosť ako užitočne a príjemne stráviť leto. Práve vy môžete pomôcť a pričiniť sa o záchranu našej vzácnej histórie. V týchto dňoch prebiehajú rekonštrukčné práce na hrade Hrušov, Gýmeš a na Živánskej veži, kde je vaša pomoc veľmi vítaná. Počas dní je pre všetkých zabezpečené ubytovanie. Informujte sa viac: [link=http://www­.moravce24.sk/clan­ky?extend.139729_O­riginalne-leto?-Kaslite-na-opalovanie,–rekonstruujte-hrad!]Originálne leto? Kašlite na opaľovanie, rekonštruujte hrad![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM