Kultúra

Predĺžený víkend klope na dvere: Výber kultúrnych podujatí z Moraviec a okolia

Tri volné dni sú pred nami. V Zlatých Moravciach a blízkom okolí sa počas voľna bude diať viacero zaujímavých akcií. Ak neviete, ktorú si vybrať nechajte si poradiť našim výberom...

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený víkend klope na dvere: Výber kultúrnych podujatí z Moraviec a okolia
Zdroj: TASR

Tanečná párty

15. september večer, Oregon pub, Zlaté Moravce

Ak ste fanúšik diskotékovej zábavy, v piatok večer sa môžete tešiť na zaujímavú párty. Konať sa bude v Oregone. Hrať do tanca bude DJ Payo a DJ Spirit.

Pivofest Nevidzany

16. september 13:00 hod, Športový areál ŠK Nevidzany

Ak máte radi pivo, toto bude akcie pre vás. V dedine Nevidzany sa počas víkendu uskutoční pivný festival, na ktorom budete môcť ochutnať rôzne pivá a zažiť aj zaujímavé pivné súťaže.

Kino Tekov

15–17. september, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmoví fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na filmové lahôdky – Ja, zloduch 3 a Americký zabijak.

Výstava koní

15. – 17. septembra, Národný žrebčín Topoľčianky

Národný žrebčín Topoľčianky si aj tento rok pre nás pripravil Výstavu koní a sprievodné športovo-kultúrne podujatia, ktoré sa budú konať už od tohto piatka do nedele 15.-17.9.2017. Po­dujatie sa bude konať v priestoroch jazdiarne žrebčína. Chovatelia tak budú mať možnosť predstaviť svojich tátošov všetkých plemien, ktoré bude hodnotiť odborná porota. Súčasťou piatkového programu bude slávnostný galaprogram.

Kasting miss Fortuna ligy

17. september o 17:00 hodine, štadión FC ViOn Zlaté Moravce

Naša najvyššia futbalovú súťaž hľadá svoju miss. Kastingy sa dejú postupne počas sezóny. Tento týždeň jeden zažijeme aj v Zlatých Moravciach.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM