Peter Klimant Kultúra

Pred nami je ďalší letný víkend: Pestrá ponuka akcií, ako ho prežiť v Moravciach a okolí

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Zlatých Moravciach a v okolí môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Pred nami je ďalší letný víkend: Pestrá ponuka akcií, ako ho prežiť v Moravciach a okolí
Zdroj: Ivan Klbík

Koncert

15. júl o 19:00 hodine, Arizona Klub, Zlaté Moravce

Fanúšikovia dobrej hudby, zbystrite pozornosť. V Arizone bude v piatkový večer hrať známe hudobné zoskupenie Kvety. Vstup na tento koncert je zadarmo.

Škapuliarska púť

15. – 17. júl, obec Topoľčianky

V stredu v Topoľčiankach začala jedna z najstarších kresťanských púti v strednej Európe – Púť ku cti Škapuliarskej Panne Márii, ktorá sa tento rok koná už po 330-krát. Potrvá až do nedele. Počas jej konania budú v Topoľčiankach prebiehať viaceré krížové cesty a omše pre slovenských i maďarských pútnikov. Celá udalosť je už tradične spojená s prijatím nových členov do Škapuliara.

Kino Tekov

16. – 17. júl, Kino Tekov, Zlaté Moravce

Filmová fanúšikovia si cez víkend prídu v kine Tekov opäť na svoje. Tešiť sa môžeme na dve filmové lahôdky – Doba ľadová: Mamutí tresk a Pattaya.

Volkovecký kotlík 2016

16. júl o 14:00 hodine, športový areál, Volkovce

Gurmáni pozor! V dedinke Volkovce pri Zlatých Moravciach sa cez víkend bude konať zaujímavá súťaž vo varení gulášu. Zapojiť sa môžu družstvá bez ohľadu na vek a miesto trvalého pobytu.

Kultúrne leto v Topoľčiankach

17. júl o 17:00 hodine, nádvorie zámku, Topoľčianky

Obec Topoľčianky pokračuje v sérii kultúrnych akcii, ktoré sa v tejto známej dedinke uskutočňujú v rámci kultúrneho leta. Tentokrát sa môžete tešiť na HS Akropola.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM