Veronika Kalinová Kultúra

Pozrite si prvé foto: Jarmok už začal, počasie nám zatiaľ praje :)

Máme tu prvý jarmočný deň. Od 13-tej sa na námestí predstavilo množstvo mladých talentov z nášho mesta. Zlatomoravčania vyšli do ulíc, jarmočné nákupy sú plnom prúde a kolotoče rozbehnuté... Proste jarmok ako sa patrí!

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si prvé foto: Jarmok už začal, počasie nám zatiaľ praje :)
Foto: Veronika Kalinová

Počasie prvému jarmočnému dňu v Zlatých Moravciach praje. V uliciach je množstvo ľudí, starší, mladí i tí najmenší. Všetkých do centra prilákal tohtoročný slávnostný jarmok.

Na pódiu sa predstavili tanečné skupiny – Flying Element´s Crew, ZM Elita, New Dance Company a svoje umenie predviedla i skupina Back Street Dance Group či Piruett. O 14-tej si diváci vychutnali pohľad na mladých tanečníkov zo Základnej umeleckej školy.

Stánky s bohatou ponukou tovaru i všelijakých pochúťok lemujú celé centrum mesta. Zo stánkov rozvoniavajú klobásky i jarmočný burčiak. V stánkoch nechýbajú tradičné medovníky, med, ale aj oblečenie a všelijaký iný drobný tovar.

Jarmočný program pokračuje i podvečer vystúpením Pavla Hammela či ohňovou show. V sobotu sa predstavia rôzne folklórne súbory z okresu ako Zlatňanka, Chyzerovčanka či Rocháň zo Sľažian.

Deň prvý: Zlatomoravský jarmok 2013
31
Galéria
Foto: Veronika Kalinová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM