Krimi

Polícia hľadá dve mladistvé dievčatá: Jedna je tehotná, druhá má so sebou batoľa!

Muži zákona sa obracajú na ľudí so žiadosťou o pomoc. Pátrajú po Barbore (16) a Viere (17), ktoré odišli z Reedukačného centra v Zlatých Moravciach.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá dve mladistvé dievčatá: Jedna je tehotná, druhá má so sebou batoľa!
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa informácii od policajnej hovorkyne Boženy Bruchterovej je od utorka 10. apríla 2018 vyhlásené pátranie po dvoch nezvestných dievčatách, ktoré odišli z Reedukačného centra v Zlatých Moravciach.

„16-ročná Barbora Pušková z Polomky je vysoká asi 163 cm, má čierne vlnité vlasy a na predlaktí ľavej ruky má vytetované písmená. V čase odchodu mala oblečené čierne legíny a čierne tričko. Barbora je vo vysokom štádiu tehotenstva,“ opisuje Bruchterová.

„17-ročná Viera Vašková zo Senice je vysoká asi 167 cm, má dlhé hnedé vlasy a je zavalitej postavy. Oblečené mala čierne legíny, čierne tričko a zelený sveter. Viera má so sebou aj svojho dvojmesačného syna Mariána,“ dodala B. Bruchterová informácie o druhej nezvestnej.

Ako ďalej uviedla, policajti vykonali množstvo previerok na miestach, o ktorých bol predpoklad, že by sa tam mohli zdržiavať. Podľa Bruchterovej boli taktiež kontaktovaní príbuzní a boli vykonané previerky aj v mieste trvalých bydlísk. „Pátranie po oboch nezvestných pokračuje. Touto cestou žiadame o pomoc pri pátraní aj verejnosť. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli pri zistení miesta pobytu nezvestných oznámte na čísle 158,“ povedala policajná hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM