Peter Klimant Krimi

Policajti z Moraviec načapali opitého vodiča (44): Museli si ho preklepnúť, toto o ňom zistili...

Policajtom zo Zlatých Moraviec sa podarilo načapať vodiča (44), ktorý si pred jazdou poriadne vypil. To však nebolo všetko. Pri preverovaní jeho osoby zistili policajti zaujímavú vec.

Ilustračný obrázok k článku Policajti z Moraviec načapali opitého vodiča (44): Museli si ho preklepnúť, toto o ňom zistili...
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu približne o ôsmej hodine večer v obci Obyce zastavili policajti vodiča (44) osobného auta Seat Ibiza. „Sám na seba upozornil, jeho auto nemalo zapnuté predpísané osvetlenie. Policajti vodiča vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške. Sám však požiadal o krvnú skúšku. Jej výsledok bol 0,86 mg/l/ alkoholu, čo je 1,79 promile,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

To však nebolo všetko. Podľa polície nemal pri sebe ani doklady. „Policajti museli preverovať jeho osobu v evidenciách. Tam vysvitlo, že má od januára minulého roku uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na 36 mesiacov a to práve za jazdu pod vplyvom alkoholu,“ povedala hovorkyňa.

Podľa Čuhákovej bol nezodpovedný vodič (44) obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM