Peter Klimant Krimi

Policajný úlovok pri Mochovciach: Drogový díler Ján (22) už viac narkomanov zásobovať nebude!

V stredu sa podarilo zadržať muža, ktorý je podozrivý z drogovej trestnej činnosti. Podľa polície zabezpečoval drogy pre dílerov a narkomanov z okolia Levíc.

Ilustračný obrázok k článku Policajný úlovok pri Mochovciach: Drogový díler Ján (22) už viac narkomanov zásobovať nebude!
Zdroj: Webnoviny.sk

Jána (22) zadržali medzi obcami Kalná nad Hronom a Mochovce. „Stalo sa tak na základe operatívnych informácií z Národnej protidrogovej jednotky a Národnej kriminálnej agentúry Prezídia policajného zboru. Pri vykonaných úkonoch bolo na mieste zaistených 4 479 miligramov látky cannabis, z ktorej sa dá vyrobiť viac ako desať jednorazových dávok drogy,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Mladík, podľa polície zásoboval pervitínom a marihuanou okrem miestnych dílerov i konečných užívateľov. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Levíc už zniesol obvinenia. Zároveň bol spracovaný podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. Podľa Bruchterovej mu v prípade preukázania viny hrozí až 10 rokov väzenia.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM