Zuzana Vajayová Kultúra

Podhájska Music Fest: Inekafe, Slobodka a IMT Smile

Podhájska Music Fest má už za sebou nejakú tú históriu. Tak ako po minulé roky, ani tento rok tomu nebude inak a svojou jedinečnou atmosférou si opäť získa fanúšikov nielen zo Slovenska, ale aj z Českej republiky.

Jeden z najlepších slovenských festivalov sa bude konať od 13. do 14. júla 2012 v obci Podhájska.

Dramaturgia festivalu na piatok 13. júla sľubuje jeden vrchol za druhým. Na pódiu sa predstavia Inekafe, Slobodná Európa, Polemic, IMT Smile či Zuzana Smatanová. Na sobotu 14. júla prijal do Podhájskej pozvanie aj ospevovaný Majk Spirit, ktorému budú sekundovať kapely Smola a Hrušky, From Our Hands či Konflikt.

Lokalita Podhájskej je ako stvorená na maximálne užitie si letného festivalu. Obec je dostupná nielen autom, ale aj autobusovými a vlakovými spojmi, festivalový areál so stanovým mestečkom sa nachádza v tesnej blízkosti obce, vyhľadávané termálne kúpalisko je od neho dostupné v rámci nenáročnej prechádzky, veľké plus je príjemná klíma novozámockého okresu, ktorý sa môže pochváliť stabilným počasím v termíne konania festivalu.

Dvojdňovú permanentku naň zakúpite v predpedaji za 17 €, na mieste vás vstup na jedeň deň vyjde na 13€, na oba dni na 19 €.

Zdroj: Podhájska Music Fest 2012/global24

Podhajska Music Fest
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM