Rastislav Búgel Krimi

Podgurážený kamionista na R1: Nabúral do auta diaľničnej spoločnosti a dal sa na útek!

Na rýchlostnej ceste R1 došlo k búračke. Do odstaveného auta diaľničnej spoločnosti nabúral vodič kamiónu. Ten však nezastavil a išiel ďalej.

Ilustračný obrázok k článku Podgurážený kamionista na R1: Nabúral do auta diaľničnej spoločnosti a dal sa na útek!
Zdroj: Webnoviny.sk

Na ceste R1 odparkovala cestná hliadka diaľničnej spoločnosti svoje auto. V tom momente do nich nečakane nabúral vodič kamiónu. „Bol to náraz, pri ktorom kamionista nedodržal bezpečný odstup od nášho vozidla,“ povedal pre portál noviny.sk hovorca spoločnosti Granvia Róbert Kiss.

Nezastavil a nafúkal

Kamionista, ktorý vrazil do auta diaľničnej spoločnosti, mal podľa portálu po náraze z miesta utiecť. „Spojili sa s našim centrom monitorovania dopravy, ktorý na miesto vyslal hliadku. Následne sa spojili aj s políciou,“ povedal pre noviny.sk hovorca spoločnosti Kiss. Kamionistu napokon po približne štyroch kilometroch dolapili.

Vodič nákladiaku sa následne podrobil dychovej skúške. „Policajti namerali v dychu vodičovi 1,25 promile alkoholu,“ povedala pre noviny.sk krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Profesionálnemu vodičovi bol napokon odobratý vodičský preukaz. „Bol obvinený z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ povedala policajná hovorkyňa Bruchterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM